Revija Suzane Perić za mlade dame

Ceo događaj prato je ambasador Nemačke Aksel Ditman i ministarka Jadranka Joksimović, zadužena za evropske integracije, javlja za Program za dijasporu RTS-a Sonja Todorović Šegrt.

Specijalna gošća na reviji bila je pevačica Nevena Božović, a u ulozi malih manekenki pojavile su se balerine, učenice Baletske škole Nacionalne fondacije za igru Aje Jung i manekenke Modne agencije Selekt.

Suzana Perić je u Nemačkoj završila jednu od najprestižnijih škola mode, Akademiju mode i dizajna u Dizeldorfu, gde je diplomirala 1999. godine i jedina je kreatorka koja svoju karijeru gradi u dve zemlje, u Srbiji i Nemačkoj.

Suzana Perić poznata je širom regiona, deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Berlinskom fešn viku i predstavi svoje kolekcije.

Samim pojavljivanjem u Berlinu, Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoj uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa nestrpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo, kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.