Raj na zemlji, smehotresna duo drama,da budete radosni i nasmejani

Premijera predstave RAJ NA ZEMLJI,najnovije duo komedije za koju je tekst pisao Saša Milošević Mare i režiju radio Peđa Marković, a u kojoj igraju mladi i popularni glumci Anja Mit i Stefan Buzurović izvedena je 7. novembra 2019. godine u prepunoj sali Akademije 28 u Beogradu.
Predstava je u produkciji HIGHLAND-a a za postprodukciju je zadužena Favi produkcija.

Ko bi mogao biti glavni lik u Raju na zemlji nego Eva(Miler) i Adam (Koen), za početak dovoljno da pozorišna predstava koja obećava urnebesnu komediju, zaintrigira publiku.
Ima li Raja na zemlji i hoće li ga biti?Šta sve može biti Raj na zemlji, kazuje nam jedna od životnih priča, ali sa estrade, toliko popularne danas u medijima, da se čini da se od estrade ni Raj na zemlji ne vidi.

Anja Mit i Stefan Buzurović publici su dočarali priče sa srpske estradne scene. Njih dvoje su ušavši u svoje likove na duhovit način prezentovali priču jedne mlade pevačice Eve iz kafane “Dva ražnja” koja želi da postane estradna zvezda, i njenog dolaska po preporuci kod advokata Adama koji postaje voljno i nevoljno estradni menadžer.

Mnogo emocija i mnogo smeha je bilo u publici koja je prepoznala stvarnost našeg društva i estrade. Ništa nije od publike sakriveno, pa ko voli neka izvoli u Raj na zemlji. Trnovit put dvoje mladih aktera, izvanrednih komičara, začinjen je njihovom ljubavnom pričom.I na kraju: ljubav – da, to je taj Raj na zemlji.

Raj na zemlji možda neće promeniti ništa, možda će promeniti nešto, ali jedno je sigurno – promeniće vas koji gledate, jer ćete se setiti da se dugo niste tako slatko nasmejali, bili radosni.Bi’ete u Raju na yemlji, makari privremeno.

Sve čestitke glumcima Ani Mit i Stefanu Buzuroviću, celoj veseloj ekipi kao i pozorišnoj kući Favi kojapubliku uvek obraduje pozorišnim komadom koja delotvorno deluje na ljudsku dušu. Čestitke i produkciji HIGHLAND.

 

foto> sa produkcije