Радиша Павловић опет добио претње смрћу због изношења истине о крађи беба и деце и заташкавању афере

91

Данас је Радиша Павловић председник УО удружења „ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ О БЕБАМА“ објавио обавештење на Фејсбуку о новој претњи убиством коју је добио због истине коју износи о крађи беба и деце, о заташкавању афере о крађи беба, а после емисије на ТВ Белами Ниш. Обавештење преносимо у целости са додатним фотографијама обраћања кабинету министра полиције Србије.

***

ОДМАХ ПО ДОБИЈАЊУ ПРЕТЊИ УБИСТВОМ – У 2,11 МИНУТА ЈУТРОС ОБРАТИО САМ СЕ МЕЈЛОМ КАБИНЕТУ МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ – А ПРЕ ПОЛА САТА САМ СЕ И ЧУО СА КАБИНЕТОМ – ЕВО САДРЖИНЕ МЕЈЛА КАО И ОБРАЋАЊЕ – ТЕКСТ ИЗ ДОКУМЕНТА СА ПРИЛОГОМ – СНИМКОМ ПРЕТЊЕ И ДОКУМЕНТОМ –

ХИТНО ОБРАЋАЊЕ ЗБОГ ПРЕТЊИ УБИСТВОМ
Поштовани,
У прилогу – у документу Вам шаљемо ХИТНО обраћање због поновљених претњи убиством као и материјални доказ о претњи – снимак претње и тражимо од Вас да ХИТНО на руке предате министру Стефановићу писмо и материјални доказ – снимак претње убиством

МИНИСТРУ ПОЛИЦИЈЕ НЕБОЈШИ СТЕФАНОВИЋУ – ЛИЧНО НА РУКЕ
ХИТНО!!!!!!!
Поштовани господине министре полиције, потпредседниче Владе и
координаторе служби безбедности,

Вечерас у 23,33 добио сам нову претњу убиством после емисије на којој сам гостовао са чланицом удружења Миланком Момчиловић на ТВ БЕЛАМИ НИШ због изношења истине о свему у отмици беба и деце, о нашим активностима и досадашњем заташкавању афере.

Претњу сам снимио – достављам Вам материјални доказ – СНИМАК и захтевам Вашу ХИТНУ реакцију као и реакцију државе.

Надам се да ћете нас ХИТНО позвати да Вас и лично упознамо са проблемима који су присутни и наравно да нам отворено изнесете чињенице због којих до сада није почео рад мешовите комисије на случајевима несталих беба и деце иако сте нас писмом обавестили да сте 2 пута ургирали да Вам министарства доставе имена чланова и да сте спремни да се све истражи?

ПУ Крагујевац нећу више подносити пријаве за учестале претње убиством и разне саботаже на аутомобилу већ лично Вама и Вашем кабинету из разлога што до сада ПУ Крагујевац није идентификовала лица која су ми исте и сличне претње упућивали до сада и радили разне саботаже на аутомобилу – секли кочиона црева, бушили гуме и тако даље, иако су имали све да квалитетно изврше провере чак и по налогу тужиоца.

Надам се да схватате озбиљност новонастале ситуације и очекујемо Вашу ХИТНУ реакцију.

Благовремено смо Вас обавестили и ако ХИТНО не предузмете неопхопдне мере у циљу безбедности и заштите и ако се било шта деси било коме што тражи истину и правду за своју децу и сроднике – Ви ћете и врх власти бити за то одговорни.

Очекујемо Ваш ХИТАН позив.

С поштовањем,

Радиша Павловић, председник УО удружења „ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ О БЕБАМА“
Контакт телефон – 062414899, 069722101

ПРЕТЊА:

ИЗВОР: ФБ Радиша Павловић

4.12.2017. за СРБски ФБРепотер приредила Биљана Диковић

Категорије:АКТУЕЛНО, ДЕШАВА СЕ…, Други пишу, Мишљење, MAIL – RSS FEED

Tagged as: , , , , , , , , ,

Preuzeto sa: https://facebookreporter.org/2017/12/04/radisa-pavlovic-opet-dobio-pretnje-smrcu-zbog-iznosenja-istine-o-kradji-beba-i-dece-i-zataskavanju-afere/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here