Prvi rođendan Radio Kruga

Prvi koraci su uvek najteži, ali se najviše i pamte kazala je Violeta Aleksić za RTS.

"Mi smo protrčali kroz ovu godinu sa brojnim događajima. Tu su putovanja, susretanja, uključenja, kilometri razgovora sa umetnicima širom sveta, pregršt dobre muzike i informacija koje su ovaj krug ulepšale. A najvažnije od svega je podrška koju smo dobili od samog vrha umetničke scene, kolega novinara, prijatelja i naravno, naših slušalaca. Danas ne možemo zamisliti Radio Krug bez: Tanje Radojević, Jovana Arsenijevića, Ljiljane Crnić, Miroslava Dinića, Ivane Nikolić, Nenada Boškovića i moram da kažem, sebe. Takođe ništa ne bi bilo ovako dobro da iza nas ne stoje i naši prijatelji, saradnici i dopisnici koje uvek pomenemo u našim emisijama. Danas, godinu dana posle, slavimo sa svima, punog srca zahvalnosti, u punom studiju prijatelja.

U rođendanskoj emisiji gosti su bili: Svjetlana Sandić Mirić, Zoran Petrović, Evica Marković, Ivan Kokeza, Vanja Crnojević, Miroslava Radojević – Keva, Ružica Vasiljević, Snežana Petrović i Bend Amnezija.

"Sviralo se, pevalo se, pomenuli smo događaje u proteklom i predstojećem periodu. Nakon emisije se slavilo, uz ukusnu tortu sa prvom svećicom koju smo dobili od naše Snežane, prava gozba sa prepunim stolom đakonija za čiju magiju je zaslužna naša Ružica Vasiljević. Čestitke su stizale, a telefoni su se usijali…Naravno, osećamo i veliku odgovornost da budemo još bolji i opravdamo ukazano poverenje", istakla je Violeta Aleksić.

Original Article