Prvi humanitarni bankomat AIK Banke

prvi-humanitarni-bankomat-aik-banke

Bankomati AIK Banke su od danas prvi bankomati u Srbiji na kojima svi građani, uz već uobičajene uplate i isplate novca, uvid u stanje i druge servise, sada mogu da uz samo par klikova uplate svoju donaciju humanitarnoj organizaciji SOS Dečija sela Srbija. 

Ovom novom uslugom na svojim bankomatima, AIK Banka je samo nastavila sa pružanjem podrške radu ove humanitarne organizacije, omogućivši svojim klijentima da na čak 60 modernih i multifunkcionalnih bankomata AIK Banke direktno doniraju 100 dinara i time se  pridruže pulu donatora kojima je stalo da deca, mladi i porodice o kojima SOS Dečija sela brinu žive i odrastaju u mnogo bezbrižnijem i lepšem okruženju.  

„Solidarnost nije samo vrlina, već moralna i ljudska dužnost. Kada pružimo ruku onima koji su najranjiviji, pružamo ruku boljoj i plemenitijoj budućnosti svih nas. U sredini u kojoj brinemo jedni o drugima, gradimo poverenje i imamo šansu da rastemo i kao kompanija i kao ljudi. Usluga koju smo uveli je još jedan od koraka koje preduzimamo kako bismo osnažili porodice i podigli svest o važnosti solidarnosti, ali i pozvali širu zajednicu da deci i porodicama koje se suočavaju sa brojnim rizicima ulepšamo detinjstvo i omogućimo bolje i perspektivnije sutra“, izjavila je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke

SOS Dečija sela Srbija su jedna od najvećih humanitarnih organizacija u našoj zemlji, čija je misija da svako dete odrasta u domu punom ljubavi. Donacije prikupljene kroz ovu inicijativu će se koristiti za podršku programima i uslugama ove organizacije i unapređenje života dece, mladih i porodica u riziku. 

„U svetu brzih i čestih promena, ne smemo zaboraviti da je humanost osnova boljeg društva i temelj svakog napretka. Zahvalni smo AIK Banci, našim dugogodišnjim partnerima, na podršci našoj organizaciji i realizaciji ove, inovativne ideje. Inicijativa AIK Banke je podsetnik koliko je važno da budemo saosećajni i solidarni jedni prema drugima. U ime organizacije, koja gotovo dve decenije brine o deci, mladima i porodicama u riziku, zahvaljujem se svim građanima koji će korišćenjem nove usluge AIK banke podržati naš rad. Deci koja su ugrožena potrebni su dobri ljudi, da bismo u perspektivi, svi zajedno izgradili lepši i humaniji svet“, izjavila je Vesna Mraković, nacionalna direktorka Fondacije SOS Dečija sela Srbija.

AIK Banka je jedna od vodećih banaka u Srbiji, sa kompletnom ponudom finansijskih rešenja za privredu i stanovništvo, naprednim digitalnim proizvodima i širokom mrežom filijala sa preko 60 poslovnica u više od 35 gradova. Jasna strategija daljeg razvoja i usmerenost ka pružanju usluga visokog kvaliteta klijentima sa kojima sarađuje potvrđena je kroz bazu od više od 600.000 zadovoljnih korisnika. 

Post Views: 12

Originalni tekst