Pokrajinska vlada izdvojila tri miliona dinara za nagrađivanje učenika

by Urednik

NOVI SAD – U Pokrajinskoj vladi danas su dodeljene nagrade predstavnicima 54. najbolje vaspitno-obrazovne ustanove u AP Vojvodina, u okviru programa “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” za koji je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine ove godine izdvojio tri miliona dinara, a okupljenima se obratila i koordinatorka ovog programa i podsekretar Sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine Brankica Tabak.

„Projekat je ušao u 14. ciklus, i broj učesnika iz godine u godinu raste. Kada je reč o finansiranju, Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine ove godine je izdvojio tri miliona dinara za nagrađivanje učenika, odnosno predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola sa teritorije AP Vojvodine“, rekla je podsekretarka Tabak.

Osvrćući se na nemile događaje iz prethodnih nedelja, ona je istakla da je upravo ovaj program dobar primer razvijanja empatije i ljubavi prema prirodi i njenoj zaštiti i da bez toga ne bi mogao trajati sve ove godine.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Originalni tekst

Related Posts