Pobeda u gostima melem na ranu

Po engleskom sistemu igranja nedelja-sreda, fudbaleri Srbije iz Manhajma gostovali su u sredu ekipi SV 98 Švecingen i posle prošlonedeljnog debakla u prvom kolu zabeležili pobedu 2:1 u drugom kolu Landes lige.

Za razliku od meča u kojem su kod kuće izgubili od Tirkspor Manhajma sa visokih 6:1, ovoga puta naši fudbaleri su u Švecingenu počeli ofanzivno i već posle 16 minuta golovima Nakića i Antona Markovića bilo je već 2:0. Do kraja prvog dela i u nastavku utakmice naši su i dalje stvarali šanse, ali se rezultat nije menjao. U 71. minuti domaći igrači iz jedne gužve pred golom Srbije su uspeli da smanje i od toga trenutka su preuzeli terensku inicijativu. Srbija je iz kontri nekoliko puta ozbiljno ugrozila gol domaćina, a najidealniju šansu da poveća rezultat imao je Antun Marković u poslednjem minutu utakmice kada je izvanredno dodavanje Gumela sa nekoliko metara i praznog gola loptu poslao visoko preko prečke domaćina.

Za Srbiju su nastupali: Tsapoglou, Ignjić, Kovačević, Parsantanian, Nakić (Ninić), Anton Marković (Stanišić) ,Fišer ,Aleksandar Marković, Stanimirović, Sabri (Gumel)Hofsteter,

Prvenstvo se nastavlja u nedelju kada Srbija u trećem kolu dočekuje FC Badeniu St. Ilgeln sa početkom utakmice u 16 časova. Utakmica se igra na ASV stadionu Lauffenerstr.27-68259 Mannheim

Kreće i druga ekipa

U nedelju počinje prvenstvo i za drugu ekipu Srbije PM koja se takmiči u C Krajs ligi. Naša ekipa sa početkom utakmice u 9:30 dočekuje PSV 46 PM Manhajm takođe na ASV stadionu.

Чланак Pobeda u gostima melem na ranu се појављује прво на Vesti online.

Original Article