Ovnovi su nemački ovčari, Bikovi – baseti! Otkrijte koja ste rasa psa u horoskopu i zašto baš ta

ovnovi-su-nemacki-ovcari,-bikovi-–-baseti!-otkrijte-koja-ste-rasa-psa-u-horoskopu-i-zasto-bas-ta
Svaka rasa psa ima određene karakteristike, koje su slične ljudima.

Ukoliko ste se pitali koji pas bi odgovarao vašem horoskopskom znaku i vašoj ličnosti, evo odgovora:

Ovan – nemački ovčar

Kao vatrenom znaku koji je uvek u pokretu, vašoj ličnosti odgovara nemački ovčar, poznat kao pas koji laje, ali ne ujeda bez razloga, slično vašoj iskrenoj prirodi. Vi ste lojalni čuvari. 

Bik – baset

Sladak, ali tvrdoglav. Ovo opisuje Bikove i neke rase pasa, kao što je baset. Ova simpatična rasa, karakteristična je po svojim tužnim očima i dugim ušima. 

Blizanci – sibirski haski

Potrebno vam je da svi znaju šta mislite, kako se osećate i šta vas uznemirava. Slično haskiju, napredujete i cvetate u pravom okruženju i zajednica vam je veoma važna. 

Rak – mops

Emotivni ste, pomalo zavisite od drugih, volite svoj krug ljudi, kad ga jednom oformite. Uživate u udobnosti doma, kao i mops. Tip ste osobe koja „pušta korenje“. 

Foto: Pexels

mops

Lav – pomeranac

Volite da budete u centru pažnje, nemoguće je ne primetiti vas, ponekad lajavi, strastveni ste i lojalni, a oni koji to ne vide u vama, ljuto će se prevariti. 

Devica – pudla

Od onih malih, do visokih i ekstravagantno podšišanih manekena, odlikuju se izuzetnom inteligencijom, kao i device, poznate po svojoj mentalnoj agilnosti, lojalnosti i pedantnosti. 

Vaga – labrador

Kao i svaki labrador, volite ravnotežu i mir u svom životu, nezamenljivi ste timski radnik, jer možete da spojite nespojivo, da pronađete nešto zajedničko sa svima. 

Škorpija – rotvajler

Kad se jednom fokusirate na nešto što ste sebi zadali, više ne možete da se zaustavite i preorijentišete. Neustrašiv, visoko inteligentan pas, snažan i kad ugrize, ne pušta. 

Foto: Pixels/Printscreen

rotvajler

Strelac – border koli

Vi ste hrabri, puni života i uvek spremni za avanturu. Strelčevi i koliji su jednako aktivni i puni energije, jer postoji sličnost u mentalnoj i fizičkoj agilnosti. 

Jarac – kane korso

Svim srcem ste za naporan rad i red. Veoma ste disciplinovani, želite da postignete uspeh i dokažete sebe, vi ste kane korso, mirni, hrabri i dostojanstveni. 

Vodolija – čau čau

Vodolije su statistički jedan od najređih znakova, koje odlikuje individualnost, genijalnost, jedinstvenost, a takav je i čau čau, od grive do plavog jezika.

Ribe – čivava

Bezuslovna ljubav je najmanje što možete čivavi, a i svakoj Ribi, da pružite. Čivave su zaštitnički nastrojene, ponekad nesvesne svoje veličine, pomalo tvrdoglave, ali vrlo srčane i emotivne – navode na jednoj Instagram stranici, posvećenoj ljubimcima.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Najtačniji ljubavni horoskop do 19. avgusta! Vage krše pravila, Jarčevima susret preko prijatelja, a evo ko će biti u emotivnoj dilemi

sledeća vest

Detaljnije