On je bio svedok sporne žurke… Aleksa otkrio šta su radili sa Lunom! VIDEO

Jedan snimak od pre nekoliko godina, kada je Luna Đogani imala samo 17 godina, izazvao je danas burne reakcije na društvenim mrežama. Zbog toga što snimak nije potpuno „čist“ ide se čak toliko daleko da se spekuliše da je snimak zapravo dokaz o orgijama u kojima je tada učestvovala pobednica „Zadruge“.

– Ništa se nije desilo u nastavku. Imala sam 17 godina, završavali smo treću godinu srednje škole i ja sam u po bela dana u svom stanu napravila žurku za celo odeljenje. Igrali smo, odlično smo se provodili, svi smo bili lepo raspoloženi. Puštali smo muziku na TV, pa mi je drug rekao da mu pustim neku pesmu, a ne da mu pušim! Nikad ne bih dozvolila da mi neko tako nešto kaže, pogotovo ne prijatelj. Tu je bio i Aleksa Savić, moj cimer iz „Zadruge 2“, kao i moj brat Adam Đogani- pravdala se Luna u izjavi za medije.

View this post on Instagram

Little Andrej ❤

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Pošto je sama Luna pomenula da je jedan od svedoka te sporne žurke bio i Aleksa Savić, mi smo kontaktirali ovog pevača i proverili smo sa njim šta se zaista tada dešavalo.

– To je bilo davno, sećam se te žurke samo kroz maglu. Naravno da nije bilo nikakvog orgijanja ili nečeg sličnog, bili smo deca… – rekao je Aleksa za nemazabranjenih.rs i dodao da nema razloga da se spekuliše jer ništa sporno na toj žurki bilo nije.

Original Article