Odgovor na astrološko pitanje za datum 17.02.

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-datum-1702.
Pozdrav D, ti si Vodolija, sa podznakom u Strelcu.

Veoma lepa astrološka kombinacija znaka i podznaka, mada si neobična Vodolija jer imaš Mesec u Devici, a Veneru u Jarcu.

Prilično racionalizuješ emocije i stvari koje su ti važne, tako da nisi klasična Vodolija koja stvari prepušta slučaju.

Trenutno se Jupiter, tvoja vladajuća planeta nalazi u Biku, što je odlično za nova poznanstva, zabavu, proširenje porodice, ali i kreatvine projekte. Dakle u intervalu do kraja godine zaista treba više da se zabavljaš u životu nego prethodnih godina, jer će u 2024. prioritet biti posao.

Foto: Shutterstock

 

Retrogradni Merkur je krenuo, pa očekujem kod tebe povratak starih ljudi iz prošlosti. Nije period godine za pomirenja i to ne treba ni da razmatraš. 

Sve važne odluke i poteze treba da odložiš za drugu polvoinu septembra kada će prestati uticaj retrogradne Venere i Merkura, pa će stvari biti jasnije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Mars ulazi u Vagu! 2 znaka očekuje sreća, a evo ko će se obogatiti

sledeća vest

Detaljnije