Od avgusta avioni iz Niša za Minhen i Ajndhoven

Low-cost avio-kompanija Wizz Air najavila je dve nove linije iz Niša – do aerodroma Minhen (Memingen) u Nemačkoj i do Ajndhovena u Holandiji. Oba leta startovaće 1. avgusta, a saobraćaće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

Direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air-a Tamara Valoa ovim povodom je izjavila: „Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio-kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio-karata iskuse našu sjajnu uslugu za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege“.

Wizz Air je počeo sa letovima sa niškog aerodroma juna 2015. sa dve linije do Malmea i aerodroma Bazel-Miluz-Frajburg i sa najavom treće linije do Dortmunda čiji je polazak planiran za 20. avgust. Sa danas najavljenim linijama Wizz Air će moći da ponudi još više mogućnosti putnicima iz Niša i Srbije gde ukupno održava 16 linija do šest zemalja, što predstavlja najveći mrežu low-cost letova u Srbiji. Karte za nove letove su od sada u prodaji i mogu se rezervisati i kupiti preko sajta wizzair.com po ceni već od 2.299 dinara.