Образ: Зашто Вучић скида плакате с ликом генерала Ратка Младића?

25

Бивши режим је издао Радована Караџића, Ратка Младића и остале истакнуте српске борце за слободу. Садашњи режим, предвођен човеком који је пре доласка на власт изигравао националисту, јавно лепећи плакате подршке Младићу, наставља политику издаје не само према жртвама хашке инквизиције, већ и према Косову и Метохији, најсветијем делу наше Отаџбине.

У центру Београда и Земуна активисти Покрета Образ поставили су плакате подршке генералу Ратку Младићу, са његовим ликом и натписом „Нећу да издам“.

Међутим, током јутра су радници приватне агенције, коју држи човек за кога цела Србија зна чији је брат, добили задатак да скину и прелепе плакате са ликом Ратка Младића.

Подсећамо јавност на страшан грех издаје који су починили и чине властодршци у Србији, како они бивши, тако и ови садашњи. Бивши режим је издао Радована Караџића, Ратка Младића и остале истакнуте српске борце за слободу. Садашњи режим, предвођен човеком који је пре доласка на власт изигравао националисту, јавно лепећи плакате подршке Младићу, наставља политику издаје не само према жртвама хашке инквизиције, већ и према Косову и Метохији, најсветијем делу наше Отаџбине.

beograd02 zemun01 beograd01 plakat

Српски народ никада не сме прихватити издају својих светиња, јунака и мученика. Наша је дужност да памтимо, да се молимо и да се боримо за оно што је „свето и честито и миломе Богу приступачно“. Подршка и захвалност српским јунацима морају трајати док траје и Српство.

Будимо истрајни на путу правде и истине – и Бог ће помоћи нашем прегнућу.

НЕЋУ ДА ИЗДАМ!

Отаџбински покрет ОБРАЗ

ИЗВОР: Стање ствари

———–

6.12.2017. за СРБски ФБРепотер приредила Биљана Диковић

Категорије:АКТУЕЛНО, Војска, ДРУШТВО, ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА, ИСТОРИЈА, КУЛТУРА, Национално питање, Новости, ОБАВЕШТЕЊЕ, РЕГИОН, Република Српска, Родољубље, СВЕТ, СРБИЈА, СТАВ, Саопштење, Страдање Срба, Хашки трибунал, MAIL – RSS FEED

Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Preuzeto sa: https://facebookreporter.org/2017/12/06/obraz-zasto-vucic-skida-plakate-s-likom-generala-ratka-mladica/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here