neophodna elektromotorna kolica koja imaju mogućnost vertikalizacije

Postovani,

Goran Šoškan (1981.) iz Sremskih Karlovaca je 2010.godine,nakon naizgled bezazlenog skoka u vodu, zadobio povredu vratnog dela kicme (C4/C5) posle koje je ostao trajni invalid,zavistan od tudje nege i pomoci.Konstatovana mu je dijagnoza Quadriplegia.Nakon mnogo godina borbe i niza operacija,njemu su neophodna elektromotorna kolica koja imaju mogućnost vertikalizacije i koja bi mu umnogome olakšala uslove za zivot. Takođe, neophodna je i fizikalna terapija i rehabilitacija u banji.
Organizovali smo humanitarno veče u restoranu „Dukat“ u Novom Sadu, sa početkom u 20 časova, te vas pozivamo da prisustvujete, a sve sa ciljem da pomognemo Goranu i obezbedimo sredstva da se kupe kolica koja su mu preko potrebna,i da mu kao socijalno odgovorno drustvo pružimo podrsku u njegovoj borbi za oporavak.
Obracamo Vam se sa nadom da ćete imati sluha i naći način da zajedno pomognemo Goranu.Svaka pomoć je dobrodošla.Molimo Vas da se odazovete pozivu i kontaktirate nas na dole navedene brojeve,kako bismo pronašli nacin da zajednicki pomognemo.
U prilogu mali-a je lekarska dokumentacija i fotografija kolica koja su mu potrebna.
Brojevi računa za uplatu novčanih sredstava su na ime majke Slavice Šoškan u Erste banci:
  -dinarski račun: 340-3211345271
  -devizni račun: 340-7643102611
Unapred zahvalni na razumevanju i podršci.
S poštovanjem,
Milan Dućak
Kontakt telefon 061/614-27-82
Ivana Karadžić
Kontakt telefon 060/370-53-45
(Visited 4 times, 1 visits today)