Neki LAVOVI će definitivno raskinuti vezu, dok se RAKOVI nalaze u kriznoj situaciji

Ovan
Stavite na papir ono što je za i što je protiv veze u kojoj ste, pa tek posle vikenda odlučite. Ukoliko ste singl očekujte da sve što je bilo loše dobija pozitivne obrte.

Bik
Mnoge osobe vam drže pažnju,bilo da ste zauzeti ili sami. Flert je u redu, samo se pazite da ne pređete granicu.

Blizanci
Težite aktivnostim au kojim auživate sa partnerom/kom. Slobodni mogu da se opsute, zabave neće zafaliti, ani simpatija.

Rak
Zazeti Rakovi se nalaze u kriznoj situaciji i to će se nastaviti tokom vikenda. Slobodne muči usamljenost pa su moguće neke loše odluke, kao što poziv bivšim ljubavima.

Lav
Mnogi će se suočiti sa radkalnim i definitivnim odlukama o razlazu. Slobodni Lavovi su skloni zatvaranju i odbijanju simpatija.

BIT – 300×250

Pogledaj i ove vesti…


VODOLIJE su hladnije i neodostupnije, a RAKOVI dobijaju…


RIBE bi trebalo da pripaze na novčanik, dok su…

Nazad

Napred

1 od 110

Devica
Otvara se mogućnost za kraće putovanje ili provođenje dužeg peridoa tokom vikenda sa partnerom/kom. Slobodni imaju mogućnost da se vide sa osobom koja im se dugo već sviđa.

Vaga
Među zazetima su moguće svađe i neslaganja, ali sa skrivanjem glavnog uzroka ljutnje. Zauzete Vage nisu zainteresovane za nova poznanstva koja im se nude.

Škorpija
Zazeti mogu da očekuju roamntičan vikend, dok slobodni dobijaju pozive sa svih strana. U svakom slučaju, dobro će doći opuštanje.

Strelac
Slobodni Strelčevi mogu da biraju, nema prepreka za njih. Zauzeti će moći da se opuste uz partnera/ku, ali ih neće zaobiči neki ozbiljniji razgovor.

Jarac
Saslušajte partnera/ku šta ima da kaže, ne reagujte burno i impulsivno, dajte i sebi šansu. Slobodni Jarčevi imaju prijatelja koji ih tajno simpatiše.

Vodolija
Slobodnim Vodolijama predstoji mogućnost iznenadnog poznanstva sa jednom zanimljivom osobom. Zauzete će nameštati situacije kako njima odgovara pa će biti optužene za sebičluk.

Ribe
Zauzete Ribe očekuju previše od partnera dok paralelno gube osećaj za zajedništvo. Slobodni moraju da iskonrolištu maštarenja jer je mogućnost razočarenja velika.

Original Article