Neki HOROSKOPSKI ZNACI ne umeju da ćute, pa će vam istinu sasuti u lice bez problema!

Ovan
Ovan uveliko ima reputaciju impulsivnog i naglog znaka. Pošto ne umeju da ćute ni u jednoj situaciji dovoljno će biti da zatražite njihovo mišljenje, po piatnju bilo čega. Reći će sve, bez uvijanja, a ako su nervozni i nemaju kontrolu nad sobom, onda će izgovoriti sve što osećaju i misle bez uvijanja.

Blizanac
On zapravo ni ne znaju kada i kako da saopšte ono što misle ili osećaju, ali to rade često u nekim neobaveznim prilikama i kroz šalu. Pošto vole da pričaju i da iskažu svoj stav, neće im biti teško da izgovore sve, mada će nekada to uraditi i nespretno, pa će se izvinjavati.

Nova nedelja DEVICAMA donosi nemirne situacije na poslu, dok BIKOVIMA sve ide od ruke

BIT – 300×250

Pogledaj i ove vesti…


Sa ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA ne pokušavajte da budete…


Evo koji to HOROSKOPSKI ZNACI mogu očekivati…

Nazad

Napred

1 od 110

Škorpija
Škorpijske istine se svi plaše. Umeju dugo da ćute i ne komentarišu, ali kada im dođe „žuta minuta“ neće se zaustaviti. Iako će mišljenje izneti grubo i bez zadrške, neće se kajati zbog izgovorenog, makar postojale i uvrede.

Vodolija
Vodolija retko kada izgovara ono što misli i oseća. Međutim, ukoliko ih izazovete i kažete im šta mislite biće vrlo direktni i jasni. Ono što ne možete da očekujete od ove situacije je to da će uvek biti raspoloženi za neka duža objašnjenja.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.