Narednih dana LJUBAVNI ODNOSI će biti pod snažnim uticajem kvadrata VENERE I MARSA

Već nekoliko dana Venera i Mars ulaze u napet aspekt na nebu. Konačni „sudar ove dve planete odigraće se između 19. i 20. marta kada će doći do kulminacije.

Venera je trenutno u Vodoliji i kako vlada odnosima i brakovima, ona će vući na stranu slobode ili oslobođenja. Pošto je u ovom slučaju posmatramo kao simbol devojke, žene će u ovom „sukobu“ biti te koje teže oslobođenju. Više će ih interesovati budućnost i planovi, kao i promene u odnosima.
Potreba Venere u Vodoliji je da bude potpuno slobodna i da se vraća kada to poželi.

O Veneri u Vodoliji više čitajte OVDE.

BIT – 300×250

Pogledaj i ove vesti…


Da li znate koje su EROGENE ZONE svakog horoskopskog…


VENERA U VODOLIJI će drugačije uticati na sve- VAGAMA…

Nazad

Napred

1 od 16

S druge strane, imamo Marsa u Biku koji je usporeniji, željan samo uživanja i stabilnosti. Mars je muškarac, ratnik koji je na pogrešan način bori za ljubav, pa će u Biku pokazati lošije osobine ove pozicije. On je željan strasti i prepuštanja u nekom sigurnom prostoru.

O Marsu u Biku više čitajte OVDE.

Kako to izgleda u vezama?
Pojačava se bes i nezadovoljstvo, svako vuče na svoju stranu i ne odstupa. Ona želi dinamiku i svoju slobodu, a on je ljubomoran i nesiguran. On se povlači jer ne ume da odreaguje u skladu sa situacijom. Dolazi do pucanja, oboje misle da je kraj i da nema dalje.

Da li će biti definitivno kraj?
Suštinski ovo zavisi od natalne karte oba partnera, ali pošto Venera uskoro menja znak i ide u Ribe gde se potpuno prepušta ljubavi možemo reći da ipak postoji druga šansa za pomirenje.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.