Lakih pet komada

Fudbaleri Beograda iz Adelajda plasirali su se u treće kolo FFA kupa na teritoriji Južne Australije.

Srpski klub je na domaćem terenu u Vudvilu lako izašao na kraj sa nižerazrednim Pembrok Old Skolarsima, koje trenira nekadašnji proslavljeni australijski golman Judžin Galeković.

Kako se i očekivalo, tim trenera Demijena Morija je sa pola gasa ispratio goste “peticom” – 5:0. Može se reći da je suparnik čak i dobro prošao, s obzirom na to koliko je šansi stvorila ekipa Beograda.

Najraspoloiženiji za igru bio je sjajni napadač Kajl Markam, koji je postigao het-trik. Pored njega, mrežu Pembroka tresli su još Džons i Tobijas.

Beograd je igrao u sastavu: Jokić, Volter (Kamins 57’), Džons, Markam (Lav 80’), Natsiopoulos, Batler-Budon (Tobijas 57’), Andrej Simić, Felps (Fabreto 67’), Nudžaim, Padler, Stefan Simić.

Sledeću utakmicu Beograd igra u prvenstvu, a rival u trećem kolu Prve državne lige Južne Australije biće Plejford siti, koji je domaćin meča. Utakmica je zakazana za subotu, 1. maja od 15.00 časova na terenu Remzi Park. Beograd je u prva dva kola ostvario maksimalan učinak i zauzima prvo mesto na tabeli.

“Raspucane“ i juniorke

Juniorke Vudvil Beograda ispod 17 godina savladale su u u petom kolu vršnjakinje iz Modburi Džetsa sa 5:2 (3:2). Meč je odigran na Frenk Mičel Park u Vudvilu, a golove su postigle Kristakos (2), Ranić, Popović i Van Der Hejden.

Sledeću utakmicu ove mlade devojke igraju u gostima protiv ekipe Kov Marion, u nedelju 2. maja od 12.00 časova.

Чланак Lakih pet komada се појављује прво на Vesti online.

Original Article