Kris i Kylie Jenner predstavljaju svoje luksuzne domove

Kylie Jenner i njena majka Kris Jenner sledećeg meseca krasiće naslovnu stranu magazina Architectural Digest, a tim povodom otvorile su novinarima vrata svojih luksuznih domova i na taj način dale uvid fanovima u prostorije u kojima žive, ali i planovima koje imaju sa ovim nekretninama u budućnosti.

Kylie je za magazin objasnila kako je došlo do uređenja njenog doma i šta je ona očekivala od dizajnera Martyna Lawrence Bullarda.

Rekla sam Martynu da želim da prostorije odišu nekim svežim i zabavnim vibracijama jer sam se tada tako osećala. Volim pink boju i želela sam puno pink boje u svom domu! Moji ormani i soba za presvlačenje mi najviše znače i provodim puno vremena u njima, tako da sam želela da posebnu pažnju posveti tim delovima” , izjavila je zvezda. “Imam puno svojih proizvoda, nagrada i naslovnih strana koje su okačene svugde po kući. One me inspirišu i jako sam ponosna na svoj uspeh.”

U magazinu piše da je u sred preuređenja prostorija Kylie saznala da čeka prvo dete, Stormi Webster, što je uticalo na to da se sada njene igračke nalaze svugde po kući.

View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Kylie oseća veliku povezanost sa Marilyn Monroe , tako da smo okačili njene portrete duž hodnika i stepeništa. Sve je u jasnoj liniji sa Kylinim karakterom” , izjavio je dizajner za magazin.

Kada je u pitanju njena soba za preslvlačenje, Kylie tvrdi da obavezno u njoj mora imati puno svoje šminke, dobro osvetljenje, udobnu stolicu i kauč.

Sa druge strane, Kris Jenner je za magazin izjavila da više ne uživa u izlascima kao što je to ranije bio slučaj. “Moj posao je jako haotičan i uvek jurim sto na sat” , tvrdi zvezda. “Htela sam da moj dom bude moje utočiste, da bude siguran i topao.”

Jako smo srećni u ovom životu i uživamo da idemo jedni kod drugih. Neizmerno sam srećna što su moja deca otkrila svoje strasti i žive svoj život onako kako žele.”

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.