Karleuša smršala 10 kilograma: Polako se oporavlja

Od kada je Jeleni Karleuši umrla majka Divna, pevačica se potpuno povukla iz medijskog sveta i vreme je provodila sa suprugom Duškom Tošićem i porodicom daleko od očiju javosti.

Pevačicu je pre dva dana viđena na jednom beogradskom splavu na ručku sa porodicom i bliskim prijateljima, a izvor blizak njoj tvrdi da joj je to bio prvi izlazak nakon majčine smrti.

“Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njenih najbližih prijatelja, supruga i naravno ćerkica Atine i Nike joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti ona nije mogla da izađe iz kreveta, odbijala je hranu, i nikako nije mogla da se pomiri sa teškom istinom da joj je majka umrla. Tih prvih dana nije htela uopšte da izlazi iz kuće, sve su drugi radili stvari za nju. Išli u prodavnicu, vodili decu u školu, spremali se za selidbu, a onda se trgla i polako počela da se vraća u realnost”, priča izvor blizak pevačici, pa dodaje:

“Najviše ju je otreznilo to što je i sama majka, i što je potrebna svojoj deci. Jelena je jedino izlazila iz kuće kada je odlazila na groblje i ništa drugo je nije interesovalo. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu posle podne ode na ručak na splav na koji je veoma često odlazila”, otkriva izvor u i dodaje da su svi bili presrećni kada ih je Jelena pozvala da provedu jedan dan napolju.

“Pošto je bila subota, Jelena je rano ujutru otišla na Bežanijsko grobolje. Pola sata je bila na majčinom grobu sa tetkom. Tamo su očistile spomenik, stavila novo cveće i zapalile sveće u kapeli. Posle toga, Karleuša se Danijelom odvezla do Novog Beograda gde se kratko prošetala kejom jer je bilo veoma lepo vreme, a onda se našla sa prijateljima, Zoranom Birtaševićem i Jovanom Dakić i bratom Markom. Otišli su na jedan poznati beogradski splav, gde su inače veoma česti gosti, a kada je kročila u restoran na vodi osoblje koje je veoma dobro poznaje veoma se iznenadilo što je vide”, do detalja priča izvor.

“Ono što je sve iznenadilo, naravno i veoma obradovalo, jeste da je Jelena bila veoma raspoložena. Sve vreme dok su bili na ručku vodila je glavnu reč, šalila se sa drugarima, pa se čak dotakla i teme posla. Među prvima sa okupljanja je otišla njena drugarica Jovana i tetka Danijela, a Jelena ostala u muškom društvu da uživa sve dok nije zašlo sunce i postalo hladno da se sedi na reci. Takođe, posle ručka, pevačica je uživa u dezertu, a njen brat Marko se našalio i prokomentarisao je da se stara Jeca vraća čim je počela da jede slatkiše. Ono što je njenu porodicu veoma brinulo jeste njeno zdravlje jer prvih nedelju dana nakon majčine smrti ništa nije želela da jede, a pila je samo je vodu i uzimila je lekove za smirenje kako bi mogla malo da spava. Ona je za mesec dana izgubila oko deset kilograma i sama je bila zabrinuta za sebe da ne naruši zdravlje, ali sada se trgla jer je zdrava i snažna potrebna svojim ćerkicama Atini i Niki”, ispričao je izvor za Alo.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.