Kako se zabavljaju mladi Srbi u Melburnu

Veceras ce, po svemu sudeci, diskoteka „Billboard“ u Rasel ulici imati šta da ponudi srpskoj omladini.
Vece se, naime, od ostalih „obicnih“ nocnih dogadanja razlikuje po tome što su ovaj put „bumovci“ organizovali i izbor za mis „Billboard“, gde ce devojke, kako je predvideno, biti ocenjivane u dve kategorije – „cool“ i elegantna odeca.
Organizatori najavljuju i prisustvo bivše mis Australije, Renee Henderson, koja se takmicila u konkurenciji najlepših devojaka na svetu, a ucestvovala je i na prestižnom takmicenju Mis Universum. Osim nje, kao specijalna gošca najavljena je i naša Nataša M, koja u ovom trenutku važi za jednu od najperspektivnjih australijskh manekenki. Nataša ce, kako je receno, biti u žiriju za izbor najlepše devojke „Billboarda“.

Osim lepote, „Billboard“ ce veceras našoj omladini ponuditi i izobilje dobre muzike, pa ce se tako održati i promocija prvog rok CD naše grupe „Radnicka klasa“, po imenu „April 01“. Disk je, kako se navodi, radenu BOOM produkciji, a sve pesme su originalne. Ovom prilikom ce se takode besplatno deliti majice „Radnicke klase“, kao i njihovo prvo muzicko ostvarenje.

(Visited 1 times, 1 visits today)