„i-kurti-i-vucic-rade-svoje,-amerikanci-podsecaju-da-stoperica-otkucava,-a-da-podrska-faktorima-stabilnosti-ukoliko-ne-daju-neki-rezultat-moze-biti-i-okoncana“

„I Kurti i Vučić rade svoje, Amerikanci podsećaju da štoperica otkucava, a da podrška faktorima stabilnosti ukoliko ne daju neki rezultat može biti i okončana“

by Urednik

“Nikad nije toliko loše da ne može biti još gore. Šta god da se dešava – tu je uvek i Kosovo. Prvo, Srbija koja ne sme da stane danas je u velikoj meri stala za sve koji su po raznim osnovama došli, bili upućeni ili dovedeni u Beograd na miting da po svaku cenu doprinesu slici masovne podrške predsedniku”, rekao je Goran Dimitrijević na početku Dnevnika na TV Nova S.

„Istovremeno, nasilje i incidenti na severu Kosova odakle su mnogi Srbi takođe dovedeni u Beograd, dok tamošnji preostali narod ne da novim albanskim lokalnim vlastima da uđu u prostorije pa ga je kosovska policija pendrecima i šok bombama rasterala uz pretnju vatrenim oružjem.

A iz centra Beograda predsednik Srbije naređuje pokrete vojske što gromoglasno zvuči, iako svi znaju da srpska vojska neće ni da kroči na Kosovo.

I Kurti i Vučić rade svoje, Amerikanci podsećaju da štoperica otkucava, a da podrška faktorima stabilnosti ukoliko ne daju neki rezultat može biti i okončana“, završio je uvod u emisiju Goran Dimitrijević.

Originalni tekst

Related Posts