Heroina svog života, a ne žrtva: Pogledajte nastup Jelene Karleuša na MAC nagradama

Nastup Jelene Karleuše na dodeli MAC nagrada bio je jedan od najiščekivanijih – što zbog činjenice da je ovo njen prvi nastup nakon skandala koji je potresao zemlju pre nekoliko nedelje, što zbog toga što je ovo njen prvi singl od juna 2018. godine.

Zbog toga su sve oči bile uprte na scenu u Areni kada je krenuo video kojim se najavljuje njen nastup – a pevačica je njime želela da pošalje poruku medijima, obožavateljima, ali i svima koji je osuđuju.

Obešena o saobraćajni znak na kome je reč ŽIVOT precrtana, Karleuša glasom opisuje šta se dogodilo.

“I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo, njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada… kada malo bolje pogledam, nešto mi obde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju, pa je rešilo da utiče na to kako je drugi vide. Zbog nje, i svih njih odlučila sam da bude heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima,” kaže ona, nakon čega se pojavila na sceni, simbolično, u objektivu fotoaparata.

Karleuša je pred publikom prvi put izvela numeru LaJK, koju je snimila sa beogradskim reperom Gazda Pajom. Pesmu poslušajte ovde, a u nastavku pogledajte nastup.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.