Građani stižu na plato ispred Narodne skupštine

by Urednik

BEOGRAD – Brojni građani iz svih delova Srbije pristižu na plato ispred Doma Narodne skupštine gde u 19.00 časova treba da počne skup “Srbija nade” na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Još tokom prepodnevnih časova u Beograd su stigli građani iz Novog Sada, Niša, Paraćina, Prijepolja, Pančeva, Vranja, Kragujevca, Opova, Aleksinca, Novog Bečeja, kao i sa Kosova i Metohije.

Skupu prisustvuju i ministri u Vladi Srbije, među kojima su Siniša Mali, Goran Vesić, Maja Gojković, Jelena Tanasković, Nikola Selaković i drugi.

Grupe građana krenule Brankovim mostom ka centru grada

Grupe građana danas popodne počele su da prelaze Brankov most u pravcu centra grada kako bi učestvovali na skupu Srbija nade, koji će biti održan ispred Doma Narodne Skupštine.

Saobraćaj na Brankovom mostu iz smera Zemuna i Novog Beograda ka centru grada je blokiran pošto su učesnici skupa organizovano krenuli na događaj, javlja Tanjugov izveštač.

Grupe građana nose transparent sa nazivom “Za Srbiju, Kosovo i Metohiju i Vuučića”, kao i veliki broj zastava i parola.

Siniša Mali stiže na skup “Srbija nade”

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali sa saradnicima krenuo je na skup “Srbija nade” koji se večeras održava ispred Doma Narodne skupštine u 19 časova.

Sa Malim su njegov šef kabineta Luka Tomić, kao i državni sekretar u Ministarstvu finansija Saša Stevanović. Saradnici Siniše Malog iz Ministarstva finansija dolaze iz pravca Bulevara kralja Aleksandra.

Mali je na svom Instagram profilu napisao: “Uvek uz našeg predsednika, krećemo na najveći skup u istoriji Srbije, skup svih dobrih ljudi, skup nade koji će pokazati koliko je velika pristojna naša Srbija”. 

Grupa Srba sa KiM stigla ispred Doma Narodne skupštine

Grupa Srba sa Kosova i Metohije stigla je danas na plato ispred Narodne skupštine noseći transparent “Za Srbiju, Kosovo i Metohiju. Za Vučića”.

Grupa Srba sa Kosova, iz Gračanice i Štrpca, prva je prešla i Brankov most.

Na plato ispred Doma Narodne skupštine pristiže i veliki broj građana iz svih pravaca, a više njih nosi srpsku zastavu kao i transparente “Predsedniče uz tebe smo”, javlja izveštač Tanjuga. 

Vesić sa prijateljima i saradnicima krenuo na skup “Srbija nade”

Član Predsedništva SNS i ministar građevinarstva Goran Vesić krenuo je na skup “Srbija nade”, na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.  

Zajedno sa Vesićem na čelu grupe koja broji oko 2.000 ljudi nalazi pevačica Jelena Karleuša, koja je jedna od brojnih javnih ličnosti koje su pozvale na skup čiji je cilj da izrazi jedinstvo srpskog naroda, navedeno je u stranačkom saopštenju Gorana Vesića.

Kolona na čelu sa Vesićem krenula je oko 16 sati sa platoa Finansijskog parka, Ulicom Kneza Miloša, ka Domu Narodne skupštine, gde će u 19 sati početi, kako se očekuje, najveći skup organizovan do sada u Srbiji.

Originalni tekst

Related Posts