Građani pristižu na skup “Srbija nade”, grupa građana sa KiM stigla ispred Doma Narodne skupštine

by Urednik

BEOGRAD – Kod Vukovog spomenika u Beogradu, na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove ulice danas popodne počelo je okupljanje građana koji će učestvovati na skupu “Srbija nade” isped Narodne skupštine.

“Ovde sam, jer želim mir, razvoj i prosperitet, kao i da dam podršku predsedniku Vučiću”, rekla je jedna učesnica skupa iz Beograda za Tanjug. Jedan sugrađanin je rekao da želi “razvoj i prosperitet, kao i da pruži punu podršku predsedniku”.

Mlađi muškarac iz Beograda rekao je za Tanjug da je “na današnjem skupu zbog mira, kako bi zemlja išla napred”. 

Grupe građana krenule Brankovim mostom ka centru grada

Grupe građana danas popodne počele su da prelaze Brankov most u pravcu centra grada kako bi učestvovali na skupu Srbija nade, koji će biti održan ispred Doma Narodne Skupštine.

Saobraćaj na Brankovom mostu iz smera Zemuna i Novog Beograda ka centru grada je blokiran pošto su učesnici skupa organizovano krenuli na događaj, javlja Tanjugov izveštač.

Grupe građana nose transparent sa nazivom “Za Srbiju, Kosovo i Metohiju i Vuučića”, kao i veliki broj zastava i parola.

Siniša Mali stiže na skup “Srbija nade”

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali sa saradnicima krenuo je na skup “Srbija nade” koji se večeras održava ispred Doma Narodne skupštine u 19 časova.

Sa Malim su njegov šef kabineta Luka Tomić, kao i državni sekretar u Ministarstvu finansija Saša Stevanović. Saradnici Siniše Malog iz Ministarstva finansija dolaze iz pravca Bulevara kralja Aleksandra.

Mali je na svom Instagram profilu napisao: “Uvek uz našeg predsednika, krećemo na najveći skup u istoriji Srbije, skup svih dobrih ljudi, skup nade koji će pokazati koliko je velika pristojna naša Srbija”. 

Grupa Srba sa KiM stigla ispred Doma Narodne skupštine

Grupa Srba sa Kosova i Metohije stigla je danas na plato ispred Narodne skupštine noseći transparent “Za Srbiju, Kosovo i Metohiju. Za Vučića”.

Grupa Srba sa Kosova, iz Gračanice i Štrpca, prva je prešla i Brankov most.

Na plato ispred Doma Narodne skupštine pristiže i veliki broj građana iz svih pravaca, a više njih nosi srpsku zastavu kao i transparente “Predsedniče uz tebe smo”, javlja izveštač Tanjuga. 

Originalni tekst

Related Posts