EKSKLUZIVNO: Srbin u timu Donalda Trampa

Rođeni Pećanac, glumac iz Čikaga i kandidat za predsednika Srbije, prijatelj je senatora Majka Pensa, koji će, ako Tramp pobedi, postati potpredsednik SAD
ČIKAGO – Majk Pens, kandidat republikanaca za potpredsednika SAD i moj dobar prijatelj, bio je ubedljiv u TV duelu protiv demokrate Tim Kejna jer je poslušao i neke moje savete, kaže za Kurir Vladimir Rajčić (42), glumac i biznismen iz Čikaga, koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije.Pens je bio ubedljiv i praktično vratio Trampa u predsedničku trku posle lošeg nastupa u prvom duelu sa Hilari Klinton.

Srpska veza
Rajčić, koji već 20 godina živi i radi u SAD, bio je sa Pensom i pre i posle dramatičnog suočavanja sa suparnikom Kejnom. On za naš list ekskluzivno otkriva atmosferu u štabu republikanaca.- Pre duela sedeli smo u loži u kojoj je bio smešten Trampov i Pensov tim. Mogla se osetiti veoma smirena i pozitivna atmosfera. Rekao sam Pensu i ponovio mu nekoliko puta: „Majk, ovo je tvoje veče i tako neka bude. Nema ko da ga pokvari. Sad uživaj u svemu i srećno.“ To veče je bio raspoložen za šalu – kaže Rajčić i dodaje:
– Pens je bio veoma spreman i siguran u sebe. Nije pamtio gradivo kao Kejn, što se kasnije videlo u duelu. Kejn je previše ponavljao i upadao u reč. To govori da je pripreman kao robot koji je programiran i naučen, tako da se samo toga drži. Pens je znao protivnikove slabe tačke i na to je reagovao. Uspeo je u potpunosti da preuzme kontrolu nad Kejnovim agresivnim nastupom.

Vladimir ocenjuje da je Pens pobednik duela i da je vratio Trampa u igru posle lošeg nastupa u prvom TV duelu sa Hilari.

Krenuo u kampanju

– Nastupio je kao pravi profesionalac. Svi koji su bili prisutni, čak i glasači koji su još neopredeljeni, bili su na Pensovoj strani. I mediji su tako izveštavali. Sledeća debata je između Trampa i Hilari u nedelju, videćemo Trampa mnogo spremnijeg jer je dobio vetar u leđa i pozitivnu energiju – kaže naš sagovornik koji je nekoliko dana proveo u Trampovom taboru.

Rajčić kaže da mu je Pens, inače senator Indijane, dobar prijatelj.

– Podržava me, kao i ja njega. Pričali smo mnogo o Srbiji. Tramp je svestan koliko mu znače glasovi naših ljudi, a Pens je osetio moju iskrenost da hoću da pomognem svom narodu. Zato je stao iza mene i podržao me kao novo lice za predsedničkog kandidata u Srbiji jer veruje da ću, kao i on sa Trampom, uraditi najbolje za svoju zemlju. Ukoliko Tramp pobedi, obećao mi je da će posetiti Srbiju – poručuje Vladimir.

Vladimir Rajčić lobira za Srbiju
OTVORIĆU SVA VRATA U SAD

Vladimir Rajčić kaže da je za Srbiju izuzetno važno lobiranje u Sjedinjenim Amreičkim Državama, naročito ono s kojim se počne na vreme.
– Tramp je okružen kvalitetnim saradnicima, a mojim prijateljima, koji će u slučaju njegove pobede voditi Ameriku. Pored Majkla Pensa, poznajem i mnogo ljudi iz vrha Republikanske stranke. Moja podrška i bliskost sa njima otvoriće Srbiji u budućnosti širom vrata. To je veoma bitno jer druge zemlje troše milione dolara za lobiranje – kaže Rajčić.

Lična karta
OD PEĆI DO ČIKAGA
Vladimir Rajčić rođen je 7. maja 1974. u Peći
Zavrœio je gimnaziju u Peći, a FPN u Beogradu
Preselio se u Čikago 1995.
Ocenjen je Amerikankom Minervom i ima ćerku Katarinu
Vlasnik je producentske kuće „V. P. R. studio“
Glumio u filmu „Srpski ožiljci“ i serijama „Istražitelji iz Majamija“ i „Očajne domaćice“

http://www.kurir.rs/planeta/ekskluzivno-srbin-u-timu-donalda-trampa-clanak-2479043