Dnevni horoskop za sredu 6. septembar! Blizanci će biti šarmantniji nego inače, a evo ko će doživeti finansijski uspeh

dnevni-horoskop-za-sredu-6.-septembar!-blizanci-ce-biti-sarmantniji-nego-inace,-a-evo-ko-ce-doziveti-finansijski-uspeh
Bikovi će doživeti finansijski uspeh, posebno ako se bave trgovinom.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi, posebno za one koji su u braku ili žive zajedno. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK  

LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite osećanja. Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

LJUBAV: Bićete šarmantniji nego inače, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti neki kreativni posao. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

RAK  

LJUBAV: Nervoza i tenzija koja se gomila u vama rušiće harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se osamostaliti jer nećete moći da radite sa drugima. ZDRAVLJE: Slabije. 

LAV  

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja ili s kim će vas povezati prijatelj. POSAO: Uspeh za sve koji se bave umetnošću i kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA  

LJUBAV: Nervoza je unela razdor u vaš ljubavni odnos koji ćete danas donekle uspeti da sredite. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno. 

VAGA 

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom ili ljubav na putovanju, pogotovo u inostranstvu. POSAO: Problemi u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav. Moguće je da budu podjednako primamljive i da zbog toga budete u dilemi. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Ulazite u vrlo povoljan period za ljubavni život, i to posebno važi za one koji su Strelčevi u podznaku. POSAO: Možete očekivati blagi napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC  

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće i da uživate u njenom društvu. POSAO: Mučiće vas loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Reči će biti oružje osvajanja i lako ćete uspostavljati bliskost kroz komunikaciju. POSAO: Imate prilike za blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE  

LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika u ljubavnom životu. POSAO: Nemojte špekulisati ili previše rizikovati jer ćete doživeti gubitak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Stiže mlad Mesec u Devici! Moćan astro period koji će snažno uticati na 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Detaljnije