Dnevni horoskop za sredu 22. maj! Vodolije će imati uspeha u kreativnom poslu, a evo ko će imati mnogo ljubavnih prilika

dnevni-horoskop-za-sredu-22.-maj!-vodolije-ce-imati-uspeha-u-kreativnom-poslu,-a-evo-ko-ce-imati-mnogo-ljubavnih-prilika
Dnevni horoskop za sredu 22. maj! Vodolije će imati uspeha u kreativnom poslu, a evo ko će imati mnogo ljubavnih prilika
Lavovi će imati mnogo prilika za ljubav, ali će se uspostavljanje srećnog ljubavnog života ipak pokazati kao izazov.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Trenutno je možda najveći problem to što vi niste zaista zainteresovani za vezu. POSAO: Izvestan napredak je moguć ako se bavite kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Druga polovina dana će biti naročito srećna. Sigurno ćete imati sjajne prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u vezi, moguća je disharmonija, a ako ste sami, ne očekujte da danas nađete ljubav. POSAO: Uspećete da ostvarite ciljeve koje ste odavno zacrtali. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete problema da uspostavite stabilnost u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Imate puno prilika za ljubav, a ipak će se uspostavljanje srećnog ljubavnog života pokazati kao izazov. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa marketingom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zadovoljniji situacijom, jer će se okolnosti u ljubavnom životu donekle popraviti. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Urogenitalne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Izabrana osoba bi mogla da bude nervozna ili ispolji nezrelo ponašanje. POSAO: Imaćete priliku da uđete u partnerski posao, ali treba da vodite računa sa kim. ZDRAVLJE: Povrede.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete biti nesrećni, jer ćete kod osobe koja vam se dopada proizvesti suprotnu reakciju od one koju želite. POSAO: Pronaći ćete dodatni izvor prihoda. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za zabavu i izlazak, nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu. POSAO: Promena karijere ili radnog mesta. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shuterstock

 

JARAC

LJUBAV: Vaša trenutno naglašena komunikativnost će vam omogućiti da nađete ljubav. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični oko neke ideje za privatan biznis. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

VODOLIJA

LJUBAV: Bez posebnog truda vam se može desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan. POSAO: Situacija će se popraviti. Imaćete uspeha u kreativnom i umetničkom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite i taj nedostatak samopouzdanja će vas zakopati. POSAO: Izaći ćete iz turbulentnog poslovnog perioda. ZDRAVLJE: Solidno.

Mesec je ušao u Škorpiju! 3 znaka neka se spreme za pozitivne promene

sledeća vest

Detaljnije