Dnevni horoskop za ponedeljak 14. avgust! Uzbudljiva ljubavna dešavanja za Bika, Rakovima novčana dobit, a tek Vodolije šta čeka

dnevni-horoskop-za-ponedeljak-14.-avgust!-uzbudljiva-ljubavna-desavanja-za-bika,-rakovima-novcana-dobit,-a-tek-vodolije-sta-ceka
Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv početak sedmice, ali Vodolije u tome definitivno prednjače.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete neke pogrešne informacije. Nadređeni će se poneti neodgovorno. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Uzbudljiv razvoj događaja. To će vam uliti optimizam i veru u srećnu budućnost u zajednici sa izabranom osobom. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete puni priča od kojih neke neće imati veze sa realnošću. Ako se pogrešno predstavite, možete zažaliti kasnije. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od izabrane osobe na neko vreme. POSAO: Uspeh i dobit od priključenja asocijacijama u vezi s onim čime se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Danas ćete biti zaljubljiviji nego inače, ako je to uopšte moguće. POSAO: Možete uspešno započeti sopstveni biznis ili porodični posao, ili se pak baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete kontakte sa zanimljivim osobama, ali moguće je da vam niko neće biti dovoljno privlačan. POSAO: Moguće je poslovno putovanje i uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Osećaćete se sretno, jer vama je ljubav najbitnija, a imaćete i mnogo uspeha. POSAO: Korist od partnerskog posla i moguć finansijski napredak. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko vam se dopada, ali samo posredan, jer će to biti neko ko živi daleko. POSAO: Problemi oko rada u inostranstvu ili poslovnog putovanja. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Ništa bitno se neće dešavati u ovoj sferi, ali ako ste već u vezi, možda ćete sumnjati u vernost partnera. POSAO: Otvoriće se neke nove mogućnosti u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite. Afera sa nekim s kim bi trebalo da imate profesionalan odnos. POSAO: Promena u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

RIBE

LJUBAV: Niste u fazi u kojoj možete očekivati bitne promene, jer ste uglavnom orijentisani na karijeru. POSAO: Imaćete više dobrih prilika u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovnovi izgubili interesovanje, Bikovi jer su ljuti! Evo zašto se pojedini znakovi horoskopa ne javljaju

sledeća vest

Detaljnije