Dnevni horoskop za petak 11. avgust! Vagama se sviđaju pogrešni izbori, Ribe će mučiti alergija, a tek Strelčeve šta čeka…

Svaki horoskopski znak očekuje zanimljiv dan, ali će samo Strelčevi imati pravi uspeh u vezi administrativnih poslova.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Možete se nadati mnogim ljubavnim dešavanjima. POSAO: Moguće je da će doći do promene na višoj instanci ili ćete napraviti neki novi izbor u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Bićete i previše skloni promeni i zainteresovani za nova iskustva da biste uživali u stabilnosti veze. POSAO: Ništa vam neće biti teško sve dok vam omogućava da se približite cilju. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Možda se ne probude najdublja osećanja, ali i simpatisanje je fino. POSAO: Budite oprezni pri ulaganju i trošenju novca. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ljubav i bilo ko ko vam se sviđa biće ili daleko, ili skriveni od vas. Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. POSAO: Bavićete se finansijskim problemima koji će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Gušobolja.

Foto: Shutterstock

par

LAV 

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za nova poznanstva i druženje, kao i za sve novo i uzbudljivo. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Osetićete znatno poboljšanje kada je zdravlje u pitanju.

DEVICA

LJUBAV: Ovo nije povoljan period za ljubav, jer vam je teško da nađete odgovarajućeg partnera, ali to ne znači da neće biti nikakvih dešavanja. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko uopšte nije dobar izbor za vas, bar ne ako želite dugu ili stabilnu vezu. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, samo ako otputujete ili se povežete s nekim ko živi daleko. POSAO: Moguć manji uspeh, čime god da se bavite ili pokušavate da se bavite. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Moguća nova poznanstva. Nemojte očekivati previše u ljubavi, jer se ništa bitno neće desiti danas. POSAO: Doživećete izvestan uspeh u vezi s administrativnim poslovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Nakratko ćete izgubiti veru u ljubav ili druge ljude. Nemojte očajavati ili se prepuštati skepsi, jer to ne pomaže. POSAO: Mogući manji problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas se ništa bitno neće dešavati u ovoj sferi. POSAO: Manji problemi za one koji rade s ljudima i u partnerskom poslu. Neće vam biti lako da postignete bilo kakav dogovor. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti skloni sanjarenju i bežanju od stvarnosti. Na taj način ćete pristupiti i ljubavi. POSAO: Ovo je dan za završavanje nedovršenih poslova. ZDRAVLJE: Napad alergije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Svemir ima pet poruka za svaki horoskopski znak! Evo kako da budete srećniji i uspešniji

sledeća vest

Detaljnije