Deda Mrazu otpao točak na kočiji na rupi u Knez Mihailovoj

BEOGRAD, 3. decembar 2018, (Njuz) – Deda Mraz je rano jutros imao veliki peh u centru Beograda, kada je na početku Knez Mihailove ulice njegova kočija upala u veliku rupu, zbog čega mu je otpao točak.

Prema prvim informacijama, Deda Mraz je dobro, dok su irvasi u blagom stanju šoka.

Kako kažu očevici, Deda Mraz se nije kratao velikom brzinom i mahao je prolaznicima, prvenstveno deci, kada se začuo snažan udarac.

– Bilo je dosta pešaka koji su me pozdravljali, tako da nisam mogao da pažljivo gledam u kom je stanju put. U vožnji me je dodatno dekoncentrisala i neka sumanuta trijumfalna kapija, koja mi se našla na sred puta – izjavio de Deda Mraz za Njuz.

On napominje da je već dobio više upozorenja da se u Beogradu čuva svetlećih ukrasa i mogućeg strujnog udara, ali da nije znao da treba toliko da pazi i na stanje puteva.

– Računao sam da je, ako ništa drugo, makar glavna ulica u glavnom gradu besprekorna. Dovoljno mi je bilo komplikovano što sam morao da eskiviram 100.000 Bugara, gde sam još mogao da se bavim i rupama – dodaje Deda Mraz.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić optužio je Deda Mraza da je vožnjom u ulici koja je pešačka zona ugrozio i sebe i druge, zbog čega će grad podneti prekršajnu prijavu.

– Možda je Deda Mraz navikao da se bahati u vreme anarhije tokom vladavine Đilasa, Jankovića, Jeremića i Šolaka, ali u Srbiji se danas zna neki red – smatra Vesić i dodaje da postoji osnovana sumnja da je Deda Mraz poslat da bi u Beogradu napravio haos.

The post Deda Mrazu otpao točak na kočiji na rupi u Knez Mihailovoj appeared first on Njuz.net.

Original Article