Bolje nemojte da ih ljutite! Ovi horoskopski znaci su poznati po izlivima besa!

bolje-nemojte-da-ih-ljutite!-ovi-horoskopski-znaci-su-poznati-po-izlivima-besa!
Nekoliko horoskopskih znakova imaju izraženu tamnu stranu, koja se posebno uočava onda kada se naljute.

Ovo su horoskopski znaci poznati po svojim napadima besa:

Vatreni Ovan

Ovnom vlada uporni i energični Mars. Poznati po svom vatrenom temperamentu, brzo se naljute kada ih isprovociraju. Kada je Ovan ljut, pokazuje intenzivan, nezaustavljiv bes koji može biti prilično zastrašujući.

Njihova agresivna priroda i sklonost da žure u sukobe čine ih jednim od najstrašnijih znakova Zodijaka. Čuvajte se Ovna u trenucima kada oslobađa svoj bes!

Foto: Shuterstock

 

Misteriozna Škorpija

Škorpija se često povezuje sa strašću, intenzitetom i tajnovitošću. Kada se Škorpije naljute, njihove emocije su duboke i mračne. Poznati su po svojoj osvetoljubivoj prirodi i sposobnosti da zameraju nekom u dužem vremenskom periodu.

Ljutnja Škorpije je poput tinjajućeg vulkana koji čeka da izbije na najmanju provokaciju. Njihov proračunat i strateški pristup osveti čini ih veoma opasnim kada su ljuti.

Odlučni Jarac

Ljudi u znaku Jarca poznati su po svojoj disciplini i odlučnosti. Međutim, kada su gurnuti do svojih granica, njihov bes može biti velika sila. Jarčevi se ne naljute lako, ali kada se ljute, to je kontrolisan i proračunat ispad.

Njihovo ledeno držanje i sposobnost da oštrim intelektom preseku emocije mogu ih učiniti strašnim protivnikom u borbi.

Foto: Shuterstock

 

Kraljevski lav

Lavovi se često doživljavaju kao samouverene i harizmatične osobe. Međutim, njihova vatrena ličnost može da se pretvori u strašnog neprijatelja ako ih naljutite. Lavovi imaju snažnu želju za priznanjem i poštovanjem, a kada se osećaju ugroženo, njihov bes može biti eksplozivan.

Njihova vika može odjeknuti kroz sobu, ostavljajući druge zapanjene intenzitetom njihovih emocionalnih izliva.

Avanturistički Strelac

Strelci su poznati po svojoj ljubavi prema avanturi i slobodi. Kada im je sloboda ugrožena ili ako su njihova uverenja dovedena u pitanje, oni mogu postati jedan od najstrašnijih znakova na koje možete naići kada su ljuti. Strelci imaju oštar um i ne plaše se da ga koriste u verbalnoj borbi.

Njihove vatrene reči mogu ostaviti druge bez teksta, piše Astrotalk.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Novčani horoskop za oktobar! Bikovima duplo veća zarada, Rakovima troškovi zbog stana, a evo za koji znak će se lepiti pare

sledeća vest

Detaljnije