Baka koristila ceger pre nego što je to bilo kul

BEOGRAD, 16. januar 2019, (Njuz) – Penzionerka Biljana Trifunović (74) iz Beograda uputila je javnosti otvoreno pismo u kojem je navela da je dobro što cegeri u našem društvu polako ulaze u široku upotrebu, ali i podsetila da veliku zaslugu za to imaju ona i brojni drugi penzioneri, koji su cegere nosili “pre nego što je to postalo kul”.

Gospođa Trifunović je u pismu naglasila da je ona bila jedan od “erli adoptera” cegera, odnosno onih koji su cegere najranije prihvatili.

– Ceger koristim već sigurno 40-50 godina. U moje vreme nije bilo ovih fensi cegerčića od organskog pamuka, recikliranih bilborda i sa hipsterskim ilustracijama, koji koštaju Boga oca. Samo old-skul jednobojni platneni modeli. Drago mi je što smo moja generacija i ja bili trendseteri, ali me malo i rastužuje kada vidim u šta se sve to danas pretvorilo – objašnjava Biljana Trifunović.

Ona navodi da razmišlja o tome da se prebaci na plastičnu kesu jer danas kada svi nose cegere to prosto “nije više fora”.

– Kao što sam sa svojom generacijom uspostavila modu cegera, tako ću možda ponovo vratiti u modu i kese. Ako za 40-50 godina kese ponovo budu “in”, molim da ostane zapisano ko je prvi počeo da ih korist dok su svi koristili hipsterske cegerčiće – navela je ova penzionerka.

Nenad Milosavljević

The post Baka koristila ceger pre nego što je to bilo kul appeared first on Njuz.net.

Original Article