Ankete pokazale da nema svrhe truditi se

21

BEOGRAD, 17. mart 2017, (Njuz) – Agencije za istraživanje javnog mnenja izbacile su najnovije rezultate koji pokazuju da apsolutno nema nikakve svrhe raditi bilo šta po bilo kom pitanju. Ankete ispitanika jasno pokazuju da je sve uzalud i da se džabe trudite, saznaje Njuz.

– Naša istraživanja su neumoljiva, tako da nema svrhe da bilo šta preduzimate po tom pitanju, kaže vlasnik Agencije za ispitivanje javnog mnenja “Halo? Dobar dan!” Jovan Mijović. – Nisam siguran zašto ljudi uopšte uzdaju u bilo koga ili bilo šta, kada rezultati jasno kažu to što kažu, pita se Mijović.

Kako se nezvanično saznaje, uzorak prema koje je izrađeno istraživanje je dovoljno veliki da svakoga uveri kako je sve već gotovo, i da nema poente pokušavati bilo šta. Kako se dalje navodi u istraživanju, “možda sledeći put bude bilo bolje, ali postoji velika šansa da neće.”

Građani su u velikom broju reagovali na ova istraživanja odustajanjem od svojih dosadašnjih stavova.

– Do sada sam mislio jedno, ali sada kada vidim da istraživanje pokazuje drugo, predomislio sam se. Ne volim da budem u krivu, kaže jedan od građana koji je hteo da ostane anoniman.

Viktor Marković

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here