Aleksandar Vulin podigao borbenu gotovost svog đakuzija na najviši nivo

BEOGRAD/PRIŠTINA, 14. decembar 2018, (Njuz) – Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin odlučio je da zbog najnovijih dešavanja na Kosovu podigne borbenu gotovost svog đakuzija na najviši mogući nivo.

Prema njegovim rečima, po naređenju predsednika republike Srbije, sve mlaznice đakuzija su proverene i spremne za dejstvo.

– Situacija na Kosovu je pažljivo sagledana i u pripravnosti smo, u svakom trenutku možemo da dejstvujemo iz svih 49 mlaznica ka novoformiranoj vojsci lažne države Kosovo. Takođe, u službi zaštite nacionalnih interesa Srbije biće i najmoderniji podvodni reflektori i grejači vode – naveo je Vulin.

Iako detalji nisu precizirani, saznajemo da su na više tajnih lokacija u blizini đakuzija raspoređena eterična ulja, mirišljave kupke i druga sredstva za aromaterapiju, koja se nalaze u stanju pripravnosti i čiju je kontrolu izvršio lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Takođe, na raspolaganju je i više najsavremenijih vazdušnih mlaznica koje je Srbija dobila od Rusije i koje mogu da budu stavljene u pogon ukoliko ministar odbrane i predsednik države tako odluče.

Nenad Milosavljević

The post Aleksandar Vulin podigao borbenu gotovost svog đakuzija na najviši nivo appeared first on Njuz.net.

Original Article