“A što ih ne bismo napali”: Kako je Piksi najavio utakmicu protiv Engleske

“a-sto-ih-ne-bismo-napali”:-kako-je-piksi-najavio-utakmicu-protiv-engleske
“A što ih ne bismo napali”: Kako je Piksi najavio utakmicu protiv Engleske

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je danas da očekuje da će meč sa Englezima biti otvoren, i da će naša selekcija ući u utakmicu „kako ona to želi bez obzira na moć i kvalitet protivnika“.

„Srbija neće biti tim koji će čekati i gledati kako oni igraju. Mi ćemo se truditi da im stvorimo što više problema“, rekao je Piksi na poslednjoj konferenciji za novinare pred sutrašnju utakmicu.

„A što ih ne bismo napali?“, dodao je u svom stilu Piksi i onda nastavio u istom tonu.

„Ako postignemo prvi gol, biće naređenje da postignemo i drugi. Vrlo prosto. Videćemo kako se razvija utakmica. Kada igrate protiv Engleske morate da budete na maksimumu. Učinićemo sve da im napravimo problem i šanse. Moramo da budemo na visokom nivou. Ovo je turnir. Svaki gol je važan, svaki žuti karton. Bićemo spremni za taj čelendž“.

Rekao je potom selektor da je naš tim dobro pripremljen, da su analize urađene i da su se upoznali sa protivnikovom igrom.

„Mi smo sve uradili. Očekujem šampionsku Englesku. Znamo u kom sistemu će igrati, znamo i personalna rešenja. Nema tu iznađenja. Imamo sve informacije o rivalu, ali i ne zaboravljamo nas same“, rekao je Stojković.

„Ovakav turnir zahteva maksimalnu kocentraciju, da pokažete kvalitet na svakom meču. Ne bih pravio razliku između prve, druge i treće utakmice. Startujemo protiv jednog od favorita, ali radili smo dosta da se pripremimo najbolje što možemo za izazove pred nama. Verujem da smo u fizičkom i taktičkom smislu spremni“, rekao je selektor Stojković.

Prvu utakmicu reprezentacija Srbije igraće sutra od 21 čas u Gelzenkirhenu protiv favorita u grupi Engleske.

Post Views: 31

Originalni tekst