A muškarci je gledaju pohotno? Stefan tvrdi: Ivana je izmislila da ima dečka! VIDEO

Ivana Krunić, Vladimir Adžić, Milan Petković, Stefan Milošević i Mirko Gavrić sedeli su u dnevnoj sobi dok su ostali zadrugari spavali i pričali o različitim stvarima. Između ostalog, dotakli su se i horoskopa, a Milan je analizirao zadrugare. Nakon toga je Vladimir krenuo da iznosi svoje mišljenje o Ivani.

– Dobio sam informaciju da se nekome sviđaš, tog nekog neću komentarisati. Onda ja kao normalan muškarac, posmatrao bih devojku kako se ponaša u „Zadruzi“. Ja tebe ne mogu da osudim da nešto radiš, ali sam pogled, baš tog nekog kome se sviđaš, nesvesno tvoje ponašanje može da stvori određenu sumnju kod tvog momka – krenuo je Vladimir.

– Ja mislim da je ona izmislila momka – dobacio je Stefan i dodao da misli da je to izmislila kako bi imala izgovor ako flertuje sa njom neko ko joj se ne dopada.

– Ja jesam po prirodi dosta koketna osoba, ali neke stvari nesvesno radim. Ja sam navikla na pažnju muškaraca ceo život. Nemam problem sa tim da se nekome dopadam. Na meni je da li ću sa nekim imati nešto – objasnila je Ivana.

– Po mom mišljenju treba da postoje neke granice. Ona ne zna da nju cela kuća gleda pohotno. Složio bih se sa njim da ti nemaš momka. Nisam sto posto siguran, ali imam to neko mišljenje – nastavio je Vladimir.

– I ja isto mislim – složio se Milan.

Izvor: Pink.rs

Original Article