6 MALIH stvari koje SVI MUŠKARCI žele tokom SEKSA

Ali zašto bi sve trebalo da bude okrenuto njegovom zadovoljstvu? Iskreno, ne bi trebalo.

Seks između dvoje ljudi treba da bude na uzajamno zadovoljstvo. Ne radi se o „čovekovom zadovoljstvu“, već o tome da li su potrebe i želje vašeg partnera ispunjene tokom seksa. Isto to on treba da učini i za vas!

Ako vi pokušavate da ove male uzbudljive stvari sprovedete u delo, on bi trebalo da bude fokusiran na obezbeđivanje vaših seksualnih užitaka.

Evo nekoliko saveta koji se fokusiraju na vaše zadovoljstvo i na njegovo zadovoljstvo!

VEŽBAJTE SPONTANOST:
Kada uđete u seksualnu rutinu, i kada se sve odvija po istom scenariju, to može ugušiti strast. Vežbajte spontanost u vašoj vezi, kako bi ponovo pokrenuli plamen strasti. Zaskočite ga i inicirajte seks u nekom potpuno nepredvidivom momentu. Recite mu da ne možete čekati, i da će se seks desiti baš sada i baš tu.

Takođe, možete začiniti uvođenjem novih pozicija, igračaka, kostima… Možete raditi sve što je vama prijatno, a da znate da će njega obradovati.

VIZUELNA STIMULACIJA:
Kao što znate, muškarci su vizuelna bića. Uzmite to saznanje i koristite ga. Možete da investirate novac u neki neobičan komad donjeg veša, ili da ostavite svetlo tokom seksa, kako bi mogao bolje da vidi vaše telo.

Pozicija “kauboj” je sajajn izbor za taj momenat. Dok sedite na njemu, on će imati sjajan pogleda na vaše telo. Dok ste goli pred, nemojte se izvinjavati zbog svog tela, ili biti nesigurni kako ono izgleda. On voli vaše telo i očigledno želi da ga vidi. Postavite se samouvereno i volite svoje telo. Nema većeg afrodizijaka od samouvere žene!

“CVRKUTANJE” NA JASTUKU
Stvorite seksi atmosferu, tako što ćete mu reči da vam se mnogo sviđa šta radite jedno drugom. Svaki muškarac voli da kroz šapat čuje svoje ime tokom seksa. Ukoliko se osećate prijatno, možete ubaciti neku “dirty talk” frazu. Ne morate povesti razgovor, dovoljno je samo jedna. To je dovoljno da se jednom muškarcu “pomuti” razum.

POHVALE
Muškarci su bića satkana od sujete, nećemo se lagati. Svako od njih želi da čuje pohvale na svoj račun. Ne ustručavajte se da mu kažete da je nešto baš dobro uradio, pa će se on sledeći put koncentrisati baš na to, a samim tim i vaše zadovoljstvo će biti veće.

BIT – 300×250

Pogledaj i ove vesti…


Nekada je potrebno SAMO MALO UZBUĐENJA


GLOBALNO istraživanje o SEKSU

Nazad

Napred

1 od 46

Možete mu tokom seksa, senzualno šapnuti šta želite da vam radi, baš tog momenta. Na ovaj način se gradi poverenje u spavaćoj sobi, a to je na obostrano zadovoljstvo.

ORGAZAM

Logično, zar ne?

Očigledno, vaš partenr želi da i vi dostignete vrhunac, ali može se desiti da vas pretekne. Ovde mu vi možete pomoći.

Većina momaka već ima tehniku produžavanja odnosa, ali to može stvarno štetiti vašem seksualnom životu. Stručnjaci tvrde da svi muškarci imaju svoje tehnike produžavanja odnosa: razmišljaju o fudbalu ili košarci, broje u glavi… Međutim, ove tehnike mogu dovesti do pogoršanja muškog performansa u krevetu, jer ne obraćaju pažnju na zadovoljstvo svojih partnera, već se samo koncentrišu na momenat produžavanja.

Ovde žena može pomoći. Postoji nekoliko tehnika koje pomažu momcima da “traju” duže. Kada je muškarac blizu orgazma, zaustavite se na minut ili dva, da bi se njegovo disanje vratilo u normal, a senzacije izbledele . Zatim, polako počnite ponovo da biste produžili zajedničko vreme.

DOZVOLITE MU DA GLEDA VAŠ ORGAZAM
Muškarci imaju za cilj da ugode. Ali to ne znači da bi trebalo da osećate pritisak da morate doživeti orgazam, ili ga odglumiti. To sve treba da dođe prirodno.

Prosečna seksualna sesija traje samo 7,3 minuta, ali ženama treba u proseku 20 minuta direktne stimulacije da bi postigle orgazam, tako da vam jasno da treba malo pažnje da biste dobile svoj sretan završetak! Zadržavanje njegovog orgazma, ili druge tehnike će pomoći, ali možda ćete morati ponovo da razmislite o svojoj strategiji za svoje dobro. (Ipak govorimo o vašem orgazmu.)

Pre nego što započnete seksualni odnos, razmislite da ga zamolite da vas oralno zadovolji. Ne morate ići do krja, vama je potreban samo početni stimulans, kako biste lakše došli do orgazma tokom penetracije. On želi da vidi i oseti vaš orgazami isto koliko i vi, tako da radite zajedno, kako biste bili sigurni da nijedan partner nije nezadovoljan.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.