Vučić vratio u video-klub “Karate Kida” iz 1984. godine

14

BEOGRAD, 19. mart 2017, (Njuz) – Predsednički kandidat Aleksandar Vučić vratio je u video-klub na Novom Beogradu kasetu sa filmom “Karate Kid“ iz 1984. godine, saznaje Njuz.

Vučić je kasetu u video-klub doneo uz opravdanje da je bio mnogo zauzet tokom prethodnih decenija i da je tek sada “ugrabio“ malo vremena da to učini.

– Ušao je, pozdravio se, rekao da drži svoju reč i da, eto, vraća film. Na moju opasku da mu je trebalo vremena, on je rekao da nije imao kada da dođe jer je imao nekog nezgodnog poslodavca Šešelja koji nije hteo da mu da slobodan dan, a sad je najzad sam svoj gazda, pa može bolje da se organizuje – navodi vlasnik video-kluba Petar Živojinović, poznatiji kao Pera Delfin.

Prema njegovim rečima, Vučić je stalno pričao kako je mnogo naporno radio i da sada neko to hoće da mu uništi, ali da je ipak održao reč i stigao da vrati film.

– Ja sam mu na to rekao “Kakva reč, čoveče, uzeo si film 1984. godine i pritom si kasetu vratio nepremotanu!“ U mom video-klubu se zna red, ne možeš samo da se pojaviš posle toliko godina i jednostavno vratiš film. Kada je krenuo da izađe, rekao sam mu “Šta misliš, kuda si krenuo?“ i naplatio sam mu kaznu za svaki dodatni dan držanja video-kasete, otprilike oko 100.000 dinara – objasnio nam je Pera Delfin i dodao da je Vučić još i dobro prošao pošto mu nije naplatio kaznu za nepremotanu kasetu.

Nenad Milosavljević

Original Article

POSTAVI ODGOVOR