Vučić 45 puta pomogao novinarki da postavi pravo pitanje

67

BEOGRAD, 15. februar 2017, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući sinoć u emisiji “Upitnik“ na Radio-televiziji Srbije, nesebično je pomogao novinarki Oliveri Jovićević tako što joj je čak 45 puta pomogao da mu postavi pravo pitanje, saznaje Njuz.

Vučić kaže da je imao utisak da se novinarka nije najbolje spremila za emisiju i da nije želeo da gledaocima bude neprijatno.

– U više navrata sam imao utisak da pitanje novinarke ne ide u onom smeru o kom je zamislila, pa sam morao da je prekinem i pomognem joj da zajedno dođemo do pitanja koje je htela da mi postavi. Mislim da skoro niko to nije primetio, jer nije strašno kad dva, tri, četrdeset pet puta prekineš novinarku – izjavio je Vučić i naveo da, iako na momente deluje da su političari i novinari na suprotnim stranama, političar mora da pomogne novinaru koji je na tragu pogrešnog pitanja.

– Često sam imao priliku da čujem komentare kako su novinari u podređenom položaju kada pričaju sa mnom. Zato zam želeo da učinim sve što je u mojoj moći da se Olivera oseti ravnopravno, pa sam odlučio da malo i ja njoj postavljam pitanja i moram da priznam da sam više očekivao od njenih odgovora na tih 27 pitanja – smatra Vučić.

Marko Dražić

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here