Vremenske prilike i stanje na putevima 20.03.2017. (MK)

3

Uglavnom sunčano, u nekim krajevima malo do umereno oblačno. Duva slab do umeren vetar promenljivog pravca. Najviša dnevna temperatura 24 stepena.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima. Van gradskih sredina saobraćaj je umerenog intenziteta. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Duž klisura i planinskih useka moguća je pojava sitnih odrona, posebno na pravcima: Kočani– M.Kamenica- Delčevo, Vinica- Berovo, Gostivar- Straža, Mavrovo-Debar-Struga, Demir Kapija– Udovo, Katlanovo-Veles, Kruševo- Demir Hisar i Resen-Bukovo.

Saobraćaj na putnom pravcu A3 Prilep – Bitolj – Resen, preko obilaznice Bitolj i dalje je prekinut za saobraćaj. Odron je otklonjen ali se vozila preventivno preusmeravaju kroz grad Bitolj.

Zbog oštećenja mosta na autoputu A-1 Gradsko– Negotino, Stobi na reci Crna desna traka zatvorena je za saobraćaj, a vozila se kreću levom trakom uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

U toku su građevinski i elektro radovi na delu puta A2, deonica obilaznice oko Tetova, postavlja se rasveta na raskrsnici Brvenica i raskrsnici Tetovo – jug. Radovi će se odvijati u periodu od 07.00 do 17.00 časova. To zahteva povećanu budnost i poštovanje postavljene signalizacije.

Zbog radova na putu A2 deonice Gostivar-Kičevo, na raskrsnici Mavrovo na putu do Kičeva, saobraćaj se izvodi jednom trakom (od km 98 + 100 do 98+ 900 ili oko 800m).

Detaljan izveštaj AMSM možete videti OVDE.

Izvor: Auto-moto savez Makedonije

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Preuzeto sa: http://www.logisticmagazin.com/?p=21448

POSTAVI ODGOVOR