Vremenske prilike i stanje na putevima 19.05.2017. (MK)

12

Sunčano i toplo sa malo oblačnosti. Duva slab vetar promenljivog pravca. Najviša dnevna temperatura 28 stepeni.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja na ulasku i izlasku iz zemlje.

Duž klisura i planinskih useka moguća je pojava sitnih odrona, posebno na pravcima: Kočani– M.Kamenica- Delčevo, Vinica- Berovo, Gostivar- Straža, Mavrovo-Debar-Struga, Demir Kapija– Udovo, Katlanovo-Veles, Kruševo- Demir Hisar i Resen-Bukovo.

Viadukt Trejd obaveštava da će narednih šest meseci biti postavljano električno osvetljenje od raskrsnice Belvi na auto-putu A2, E65, deonica Hipodrom-Miladinovci.

Na putnom pravcu A3 Prilep– Bitolj- Resen na obilaznici kraj Bitolj, preventivno saobraćaj se i dalje preusmerava kroz grad Bitolj.

Na državnom putu A3(M5), deonica Resen– Bitolj u toku su završne aktivnosti na rehabilitaciji kolovoza.

Od raskrsnice Kažani do prelaza Đavato u toku su radovi na deonici od 1,8 km, odnosno od parkinda kraj česme do samog prelaza. Na ovoj deonici saobraćaj se odvija dvosmerno na jednoj strani puta. Tu je put širok 11 metara. Za saobraćaj je ostavljena jedna traka širine do 5,5 m pa se saobraćaj odvija dvosmerno.

Na magistralnom putu Gradsko-Prilep na ulazu u s. Rosoman saobraćaj je normalizovan.

Zbog oštećenja mosta na autoputu A-1 Gradsko– Negotino, Stobi na reci Crna desna traka zatvorena je za saobraćaj, a vozila se kreću levom trakom uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Na državnom putu A3 , deonica Resen- Bitolj  u toku su završne aktivnosti na sanaciji puta.

Od utorka, 25.04. do subote, 29.04.2017. na autoputu A3 Bitolj- Makazi, od poteza s. Rotino do s. Kažani, zbog obavljanja završne faze asfaltiranja biće potpuno obustavljen saobraćaj. Saobraćaj će biti preusmeren na regionalni put s. Kažani. Tokom izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

Privremeno je izmenjen režim putu A2 na deonici Kičevo – Ohrid (sekcija – Pesočani) od km 0 + 000 (22 + 246) do km. 11 + 498. Radovi su počeli 18.04.2017 i trajaće do izgradnje A2 autoputa, deonica Kičevo – Ohridsko (sekcija – Pesočani) od km 0 + 000 (22 + 246) do km. 11 + 498.

Izvode se građevinske aktivnosti na delu nacionalnog puta A2, deonica Tetovo – Gostivar, na raskrsnici Kamevane. Zbog izvođenja građevinskih radova na A4 putu, deonica od raskrsnice Kadino do raskrsnice Hipodrom od  km 4 + 230 do km. 9+ 330 saobraćaj će se odvijati u skladu sa odobrenim projektom za privremeni režim saobraćaja.

Celokupna izveštaj AMSM možete videti OVDE.

Izvor: Auto-moto savez Makedonije

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Preuzeto sa: http://www.logisticmagazin.com/?p=23318

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here