Sunovrat

5


Mediji

Dušan Nedeljković

Sunovrat

+ više

Twitter


Sunovrat

+ više

Dve teme su protekle nedelje zaokupile našu pažnju. I gle čuda, obe priče su krvave. Divno! Ubijen je crnac, i zaklana žena čije je dete pre toga usmrtio idealan supružnik kome je jadniku kurvetina uskraćivala pravo da vidi dete i pri tom je zbog te surovosti ona sramotnica kažnjena sa 600 hiljada dinara. A on se čovek mučio. Trebalo se godinama održati u manijačkoj formi i razletati na sve strane preteći svima u okolini. Čak je video i poznate pošto je radio kao fizičko obezbeđenje nekom estradnom Dnu. Znači uspešan čovek. Bije ženu, radi kao obezbeđenje. Idealan ratnik partijske vojske. Pretnja po okolinu. Pri tom zastrašujuće ružan. Majke deci pokrivaju oči kada rošavi gnom prolazi ulicom. Njemu je to do jaja. Video u “Velikom Bratu” da to prolazi u društvu.

Kada sam već kod dece, vodimo ih kao taoce po ulicama sa trakama na očima da ne bi slučajno videli trafiku sa novinama. Šta ja drugo mogu da poželim tim govnima osim da nestanu. Ostaće jadni novinari bez posla? Tražite od mene milost prema nekome ko je samo puštao plin u Aušvicu? Znam da je rogobatno poređenje, ali jebigica. Trujete nas godinama, a sada treba da pazim šta pričam…svašta.

Ima ta jednoćelijska klika koja živi u podrumima televizija i na zvižduk se posađuju pred kamere i kenja nam što smo živi. Ratovi, državni udari, ustaše, klanje, satiranje, Vučić je bog, jedan jedini, najveći, i šta im je još jutarnja molitva? A razvodnici straže u obliku voditeljskih fikusa ćute i klimaju glavom. Joj da mi je jednom da ih se dohvatim pred kamerama. Pa ako treba i da se pobijem pred kamerama. To diže rejting. Sve za televiziju u kojoj radim. Simptomatično je da su svi okoćeni u istom brlogu po imenu Kurir. Strastvena sado-mazo veza brutalno je prekinuta od strane domino dame pa joj se opskurnici sada svete. I svi su urednici Kurirovog okota. Informer, Srpski Telegraf i pitaj kurac kamo se sve ta govna zovu. I naravno Krle. Nisam ga do sada dirao, čak imam i simpatije prema njemu, ali prećutati govore Kuriraca I ne reagovati izlazi iz okvira pristojnosti. Njegov body language tijekom zajedničkih gostovanja mi pokazuje da mu je neprijatno. Sam si se gurao, bajo, među talog.

Kada sam već kod njega samo još da se osvrnem na ljude koji se bave kolumniranjem. Fascinacija Srba prekodrinskim i prekosavskim autorima je fascinantna. Njihova opterećenost komentarisanja prilika u srpskom društvu je meni nerazumljiva. Pie se neki Dežulović I neki Gatalo preko naših medija…o, jbt-e…pa, stvarno ste nam samo još vi falili…
A, zašto sve ovo pišem. Juče sam bio svedok razgovora s jednim gadom koji traži odstupnicu jer je nanjušio da brod tone. Zaljuljao se kavez, malo će da padne preletnanje. Pri tom je rekao reenicu zbog koje kod mene dobija maksimalnu kaznu: “Morao sam druže, imam ženu i decu.”
Ma, važi, ja imam albino jazavce na gajbi pa mi se može da kritikujem. Mrš!

Original Article

POSTAVI ODGOVOR