Srbija svetski lider u nemanju opozicije

9

BEOGRAD, 19. april 2017, (Njuz) – U jakoj konkurenciji Amerike, Rusije, Velike Britanije i Turske, Srbija je izbila na prvo mesto u svetu po nemanju opozicije, javljaju svetski mediji. Srbija je za ovo priznanje morala da se takmiči i sa jakim igračima iz regiona poput Makedonije i Crne Gore, ali su rezultati poslednjih predsedničkih izbora pokazali da trenutno nemamo nikakvu konkurenciju kada je reč o nedostatku alternative partijama na vlasti.

– Postojala je bojazan da će opozicione stranke ojačati u nekom prethodnom periodu, ali se uz pomoć veštog rukovodstva naše zemlje i usmeravanja celokupne energije na uništenje opozicije to ipak nije desilo. Ovo je samo dokaz i pokazatelj sumnjičavim vlastodršcima da manipulacija glasačima, pritisak na medije i ucenjivanje daju rezultate, kažu se u saopštenju Vlade Srbije.

Kako se nezvanično saznaje, svetski lideri čestitali su predsedniku i premijeru Aleksandru Vučiću na uspešnoj borbi protiv opozicije. Lideri poput Trampa, Putina, Erdogana, Orbana i Tereze Mej odali su priznanje Vučiću na inovativnom pristupu gušenju opozicionih glasova. Oni su napomenuli da su već preuzeli neke taktike koje je srpska vlada primenjivala u ovoj oblasti i da “one već daju rezultate.”

Izjavu lidera opozicije nismo uspeli da dobijemo iz razumljivih razloga.

Viktor Marković

Original Article

POSTAVI ODGOVOR