Plašim se da prvi dejt neće biti dobar

11

Hej dragi Bravo, više puta si mi pomogao a znam da ćeš i sad. Meni se puno sviđa jedan dečko, a znam da se i ja njemu sviđam. Jedini mi je problem što se ne poznajemo toliko i ne znam puno o njemu. Ako bi smo izašli ja ne znam o čemu bismo pričali, plašim se da ne ispadne onako kako sam zamišljala.

BRAVO: Naša očekivanja su kao mač sa dve oštrice. Često su veoma korisna jer nam pomažu da osmislimo nešto što nam je nepoznato, čime nam se trema malo smanjuje. Isto tako, može biti loše jer ukoliko imamo prevelika očekivanja, možemo se veoma lako razočarati. Čini se da tebe upravo to brine. U tom slučaju predlažemo ti da probaš sa sobom da raščistiš to. Svesna si da to što ti zamišljaš je verovatno nalik scenariju nekog romantičnog holivudskog filma, a istina je da u realnosti to ne može u potpunosti biti tako. Stoga, probaj da sebi ukažeš na to da može biti pehova, da sigurno neće biti savršeno ali da je sam dejt sa njim kao sedmica na lotou. Probaj na dejtu da ne ćutiš mnogo. Ukoliko ne znaš o čemu da pričaš, pitaj ga koja su njegova interesovanja, hobiji, šta voli da radi u slobodno vreme, za koga navija, kakvu muziku sluša, kakve filmove voli… Teme su brojne, a postavljanjem pitanja on se može osećati posebno i ti mu možeš biti zanimljivija jer će mu prijati ta pažnja koju ćeš mu na takav način pružati.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Pixabay

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here