18.5 C
belgrade
субота, септембар 23, 2017

NJUZ GALERIJA: Šta su poznati guglali ovih dana

Original Article

LEPE VESTI: U Kragujevcu rođen budući bek reprezentacije Novog Zelanda u košarci i MVP...

KRAGUJEVAC, 19. septembar 2017, (Njuz) – Plejmejker košarkaške reprezentacije Novog Zelanda i MVP finala protiv Srbije na svetskom prvenstvu koje će se odigrati 2043. godine došao je juče na svet u kragujevačkom porodilištu. Beba Janko Stojnić, koji trenutno ima 3.850 grama i 54 cm dužine, za nepunih 27 godina će oduševiti svoje zemljake sa Novog Zelanda i u finalu protiv Srbije ubaciti 33 poena, od toga 7 ključnih poena u poslednjih 5 minuta susreta. Jankovi roditelji, koji su odluku da postanu gastarbajteri doneli pre nekoliko oko 7 meseci kada je Jankova majka dobila otkaz, kažu da su ponosni što su na svet doneli talentovanog plejmejkera, koji se neće libiti da šutira i preko ruku protivnika sa 8 metara. – Janko će uvek u srcu biti Kragujevčanin i Srbin, verovatno će se i pravoslavno krstiti posle sjajnih utakmica – kaže Jankov otac Nemanja -Naravno, u statističkim podacima FIBA to neće biti pomenuto, već će verovatno tu pisati nešto šturo poput naziva “Novi Zeland” u koloni “Z..

Odakle je sve Vulin prikupio 205.000 evra

Original Article

Srpski navijači traže da se Slovenija pošalje na doping kontrolu da bi se utvrdio...

BEOGRAD, 18.septembar 2017, (Njuz) – Navijači košarkaške reprezentacije Srbije zatražili su danas od FIBA da se svi slovenački košarkaši upute na doping kontrolu kako bi se utvrdio tačan broj Srba u njihovom timu. Prema rečima navijača ukoliko se utvrdi da su Srbi u većini Slovencima treba oduzeti trofej i dodeliti ga Srbiji. – Videli ste i sami koliko Slovenaca ima prezime na “ić”. Niko ne može da me ubedi da su Dragić, Dončić, Nikolić ili Murić slovenačka prezimena. Neophodno je da se svi igrači Slovenije pošalju na doping kontrolu i da se konačno utvrdi da li je ta reprezentacija sastavljena od Srba ili Slovenaca. Ako su Srbi u većini onda nema dileme, mi smo šampioni, a ne oni – istakao je Predrag Đurović iz Beograda, jedan od navijača koji se obratio FIBA. Miloš Trifunović, navijač iz Kladova, ubeđen je da su Slovenci na nedozvoljen način postali prvaci Evrope. – Nije fer, a nije ni u duhu sporta, da Slovenci prisvajaju medalje koje su osvojili Srbi. Pa videli ste i sami da nji..

Banke se žale da im građani postavljaju preteške uslove za uzimanje kredita

NOVI SAD, 18. septembar 2017, (Njuz) – Svetlana Protić, bankarska službenica, poverila se svojim kolegama da joj sve više građana postavlja preteške uslove kad dođu da uzmu kredit, da zbog toga ima traume, da ju je sve više strah od dolaska na posao, pa da čak razmišlja i da promeni profesiju. Prema njenim rečima, u početku je mislila da se to samo njoj događa, ali tek kad je skupila hrabrost i javno progovorila o torturi koju preživljava shvatila je da nije usamljen slučaj. – Od malih nogu sam želela da budem bankar, da budem na usluzi drugima i tako sam se ponašala od prvog dana otkad radim u Vojvođanskoj banci. Uvek sam se trudila da klijentima maksimalno izađem u susret, da im učinim, ali ovo sada je postalo nepodnošljivo. Ranije sam ih dočekivala sa osmehom, sad kad uđu u filijalu molim boga da ne dođu za moj sto, jer nikad ne znam šta ću čuti i doživeti – počinje Svetlana svoju ispovest. Svetlana kaže i da se to u početku sporadično događalo, ali da sada nema dana, a da joj ba..

Ekonomija

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.