27 C
belgrade
петак, јул 28, 2017

Kurirska služba se izvinila Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova

MOSKVA, 26. jul 2017, (Njuz) – Jedna kurirska služba, čiji identitet još uvek nije otkriven, izvinila se danas Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova 29, koje je Rusija poslala pre nekoliko meseci. Oni kažu da se u njihovom poslu povremeno dešavaju ovakvi propusti i da im je jako žao što država Srbija i dalje nije dobila isporuku. – Jako mnogo pošiljaka svakodnevno imamo i normalno je da se u tolikim paketima neki izgube. Proteklih dana smo shvatili da su negde zagubili jedan paket drvenih hipsterskih naočara, dva paketa fidžet spinera i šest MIG-ova 29 – saopštio je portparol ove kurirske službe. – Pronašli smo snimak razgovora sa ruskim ministarstvom odbrane, gde jasno kažu da žele da paket stigne od danas do sutra, može i posle 12, da je težak nekoliko tona i da treba da bude isporučen Vladi Srbije u Nemanjinu 11. Kao kontakt osoba naveden je neki Aleksandar Vučić, ali nisu ostavili njegov broj mobilnog, rekli su da svi tamo znaju o kome je reč – kažu naš sagovornik i napominj..

Tomislav Nikolić šokiran saznanjem koja sva ovlašćenja ima predsednik Srbije

BEOGRAD, 26. jul 2017, (Njuz) – Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je šokiran saznanjem koja sva ovlašćenja ima predsednik države. Kako je istakao, da je znao za njih sigurno bi se drugačije ponašao kao predsednik države. – Ljudi, pa je l’ predsednik stvarno ima ovolika ovlašćenja? – upitao je Nikolić svoje nekadašnje saradnike iz Predsedništva Srbije. Bivši predsednik države koji je sada na čelu Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, kaže da je tek izborom Aleksandra Vučića za predsednika Srbije uvideo sve mogućnosti te funkcije. – Dok nisam Vučiću predao funkciju mislio sam da sam baš bio dobar predsednik. Pa ja tek sad vidim šta sam sve mogao da radim, a nisam. Tek sada shvatam da predsednik Srbije može da se bavi Kosovom. Ja sam imao onu platformu, ali kad sam je poslao tadašnjem predsedniku Vlade, on ju je samo stavio u neku fioku i o tome se više nije pričalo. Tada sam sebi rekao: “Tomislave, nije to tvoja nadležnost kao predsednika..

Nikolas Kejdž se preselio na SIBIR!

Poznati holivudski glumac Nikolas Kejdž, je rešio da napusti glumu zauvek i da ostatak života provede u prirodi Sibira. Kako je izjavio za ruske medije, Sibir je trenutno najudaljenije mesto od civilizacije i to je upravo ono što mu je potrebno. Ako se predomisli i reši da se vrati u civilizaciju Kejdž kaže da to više nikada neće biti Amerika. – Zbog stresnog života koji je zapravo stil američkog načina života, mnogi ljudi su izgubili zdrav razum i bave se glupostima – izjavio je Nikolas. – Sigurno se neću vraćati u Ameriku. Sibir je pravo mesto za mene. Nema civilizacije. Nema mnogo ljudi. Priroda je čista i netaknuta. Rusi su jedan miran i pitom narod. Ovde sve imam što mi treba, a pre svega mir. – rekao je Kejdž.

Evo kako je čokolada MILKA dobila ime!

Švajcarac Karl Rus Sišar je nasledio fabriku konditorskih proizvoda od svog dede Filipa. Njihovi proizvodi su bili nadaleko poznati i cenjeni širom Evrope. Slatkiši porodice Sišar su bili veoma popularni u Austrougarskoj a glavni uvoznik za južnu Ugarsku bio je Lazar Dunđerski, čuveni srpski trgovac. Karl Sišar je poslom svraćao do Novog Sada i tu je upoznao porodicu Dunđerski s kojom je poslovno sarađivao, te se odmah zaljubio u lepu Milku. Milka Dunđerski treća s leva na prvoj fotografiji. Na drugoj fotografiji takođe Milka kao devojka. Milka je nasledila veliko očevo imanje u Sokolcu, te je ona nastavila posao sa uvozom konditorskih proizvoda iz Švajcarske. Vremenom se ljubav između Karla i Milke rasplamsala te je Milka putovala u Švajcarsku i kako tvrde istorijski anali, malo je falilo da se Karl i Milka venčaju. Venčanje je sprečila porodica Karla Sišara jer je videla u Milki veoma inteligentnu i sposobnu mladu devojku koja bi po njihovoj proceni mogla da im preuzme celu kompani..

Ekonomija

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.