21.7 C
belgrade
субота, мај 27, 2017

ČUDO: Osvanula nova freska u Gašićevoj crkvi!

Original Article

Saša Janković rešio da nikad nikome ne kaže kako mu se zove pokret

BEOGRAD, 24. maj 2017, (Njuz) – Saša Janković, bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat, odlučio je da nikad nikome ne kaže kako mu se zove pokret koji je nedavno osnovao. Kako je naveo izvor Njuza, Janković se na ovaj korak odlučio nakon što je ustanovljeno da je prvobitno ime pokreta Slobodni građani Srbije već registrovano u APR-u. – Iako se ne zna da li je ovaj događaj oko imena pokreta slučajnost ili nečija sabotaža, Janković želi da u potpunosti isključi mogućnost da se ovako nešto ponovi. Kad je u jutarnjem programu N1 odbio da kaže kako će se zvati pokret, shvatili smo da je Janković smislio novo ime i očekivali smo da će nam ga saopštiti – priča ovaj izvor Njuza. Međutim, prema rečima našeg izvora, Janković novo ime pokreta nije želeo da otkrije ni svojim najbližim saradnicima. – Kad je došao u prostorije pokreta pitali samo ga za novo ime, a on nam je rekao da nam neće reći i da je za pokret najbolje da samo on zna kako se zove, što je sasvim logična i ispravna odl..

Gašiću skraćena kazna od 2 godine bez funkcije zbog dobrog vladanja

BEOGRAD, 23. maj 2017, (Njuz) – Bivšem ministru Bratislavu Gašiću, kojeg je sud Srpske napredne stranke osudio na dve godine bez funkcije, kazna je zbog dobrog vladanja umanjena za pola godine. S obzirom na to da je Gašić taj period već odslužio bez funkcionerske fotelje, on je odmah pušten na novu poziciju, ovog puta na mesto direktora Bezbednosno-informativne agencije. Gašić je, da podsetimo, lišen funcije nakon što je seksističkom opaskom uvredio novinarku televizije B92 Zlatiju Labović. Međutim, tokom odsluženja kazne Gašić je, kako je objasnio premijer Srbije Aleksandar Vučić, pokazao dobro vladanje i zato je sada nagrađen. – Ne samo da je Gašić stoički izdržao godinu i po dana bez ikakve javne funkcije već nije pravio nikakve incidente, nije uvredio bukvalno nijednu ženu, a ni novinara za čitavih godinu i po dana. Takođe, znali smo da jako pati zbog nedostatka funkcije i da se iskreno pokajao zbog učinjenog dela, pa smo odlučili da ga pustimo na funkciju pre istika perioda od ..

Gašić će prvog radnog dana helikopterom sleteti na krov zgrade BIA

BEOGRAD, 22. maj 2017, (Njuz) – Novi direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić na tu funkciju će stupiti spektakularnim sletanjem helikopterom na krov zgrade u kojoj se nalazi ta agencija, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih izvora. Gašić će na taj način spojiti svoju od ranije poznatu ljubav prema helikopterima sa svojim novim poslom, a sletanju će prisustvovati brojne novinarske ekipe i državni vrh na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrom Zlatiborom Lončarom. Nekadašnji ministar odbrane nije želeo da komentariše ova saznanja Njuza, ali od njegovih saradnika saznali smo da je i više nego ushićen. – Gašić je vrlo srećan zbog imenovanja, a prvi komentar mu je bio “Volim tajne službe koje lako kleknu i odmah mi obezbede helikopter”. Svestan je da je pred njim velika odgovornost i učiniće sve da BIA potpuno bude u službi države, odnosno Aleksandra Vučića – rekao nam je jedan od Gašićevih saradnika. Novi šev BIA-e već ima sijaset novih ideja koje će uskoro p..

HOROSKOP

Block title

Dijaspora

Magazin

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.