31.5 C
belgrade
петак, август 18, 2017

Apel svim Srbima- Smilja Avramov

 

https://dijaspora.wordpress.com/2017/06/17/47337/

То што нам раде са Маркалама, Сребреницом и Рачком то нам раде и са нашом изворном културом. Posted on Juni 16, 2017 by dijaspora | Bearbeiten То што нам раде са Маркалама, Сребреницом и Рачком то нам раде и са нашом изворном културом. Ко би то и помислити могао да ће се дрзнути да крену чак и на нашу изворну културу. Зашто ако не због тога да нам затру сваки траг цивилизације и учине нас својим робовима. Чак су се дрзнули и на нашу Богињу Сербону, старију и од самог хрисћанства, чија је хаљина украшена српским грбом, необоривим доказом србства, крстом са четири слова С, односно младим месецима, украшена са грбом којег ми срби у континуитету користимо миленијумима година до данашњег дана, који се сматра најстаријим грбом Европе а вероватно и светске цивилизације. Називајући нашу Богињу подунавским а не српским археолошким благом, одвајају је, на тај начин, од срба и српске културе а стим и од ђирилице као изворног писм српског народа тврдећи да се не ради о ћириличном слову С већ о..

https://dijaspora.wordpress.com/2017/06/16/47317/

То што нам раде са Маркалама, Сребреницом и Рачком то нам раде и са нашом изворном културом. Ко би то и помислити могао да ће се дрзнути да крену чак и на нашу изворну културу. Зашто ако не због тога да нам затру сваки траг цивилизације и учине нас својим робовима. Чак су се дрзнули и на нашу Богињу Сербону, старију и од самог хрисћанства, чија је хаљина украшена необоривим доказом, српским грбом, крстом са четири слова с, односно младим месецима, са грбом којег ми срби у континуитету користимо миленијумима до данашњег дана, који се сматра за најстаријим грбом Европе а вероватно и светске цивилизације, називајући је подунавским а не српским археолошким благом, одвајајући је на тај начин од срба и српске културе.

Ekonomija

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.