Crvena zvezda i Partizan zakazali derbi koji će odlučiti ko više voli Vučića

12

BEOGRAD, 18. mart 2017, (Njuz) – Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan dogovorili su danas odigravanje derbija, čiji će pobednik poneti laskavu titulu kluba koji više voli novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako saznaje Njuz, derbi će se odigrati na Vučićev rođendan 5. marta 2018. godine, a naknadnim žrebom, gde će lično Vučić izvlačiti kuglice, biće određeno da li će se utakmica odigrati na stadionu Crvene zvezde ili Partizana.

Do ovakve odluke uprave naših najtrofejnijih timova su se odlučile jer već mesecima raspravljaju ko više voli Vučića, tako da je postalo jasno da će jedino utakmica moći da donese konačni sud.

– Već neko vreme i Crvena zvezda i mi kroz neka saopštenja želimo da skrenemo pažnju koliko predsednik Vučić radi sjajan posao za srpski sport i koliko je on divan čovek, ali deluje da saopštenja i izjave ljudi iz uprave naših klubova nisu dovoljni. Odlučili smo da utakmicu odigramo na Vučićev rođendan, jer ne postoji lepši poklon za njega od večitih rivala koji se bore za njegovo srce – izjavio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Njegov kolega iz Crvene zvezde kaže da će igrači večitih rivala biti posebno motivisani na ovom meču.

– Derbiji se igraju minimum dva puta godišnje i nije mala stvar pobediti najvećeg rivala i osvojiti tri boda, ali ovde je motivacija neuporedivo veća. Dok izgubljeni bodovi mogu da se nadoknade u nekim narednim mečevima, utakmica koja će pokazati ko više voli Vučića je jednom i tu nema popravnog – smatra Terzić.

Predsednik Vučić je izjavio da će, bez obzira na svoje navijačko opredeljenje, probati da utakmicu posmatra kao neutralni navijač, jer je jedna od osnovnih stavki u njegovom predizbornom programu bila da uprave, igrači i svi navijači naših najvećih klubova o njemu misle sve najleše.

Marko Dražić

Original Article

POSTAVI ODGOVOR