21.7 C
belgrade
субота, мај 27, 2017

Wizz Air – Moguće nove linije iz Sarajeva

Juče je uspostavljena linija Sarajevo – Budimpešta, a već se priča o povećanju broja linija! Wizz Air je ove nedelje pokrenuo liniju Sarajevo – Budimpešta, ali se sad sve više priča da će mađarska low cost avio kompanija uskoro uspostaviti još nekoliko novih linija iz Sarajeva. Pregovori o novim linijama low cost avio kompanije Wizz Air započeti su prošle godine, ali su suspendovani zbog visokih aerodromskih troškova. Ipak, krajem 2016. usvojen je plan podsticaja koji je učinio letove iz Sarajeva isplatljivijim. Zbog toga, kao i dosadašnjeg uspeha linije Sarajevo - Budimpešta, predstavnici low cost avio kompanije Wizz Air potvrdili su da će u budućnosti najverovatnije pokrenuti i druge linije iz glavnog grada Bosne i Hercegovine. Tokom jučerašnjeg dana obavljen je prvi let na liniji Sarajevo – Budimpešta, na kojoj low cost avio kompanija Wizz Air planira da leti dva puta nedeljno. Predviđeno je da se do 9. aprila letovi obavljaju sredom i nedeljom, a od 10. aprila letovi će se oba..

Montenegro Airlines – Promo akcija za 9 destinacija

Povoljne avio karte za letove iz Podgorice i Tivta Avio kompanija Montenegro Airlines pokrenula je novu promotivnu akciju za letove iz Podgorice i Tivta za devet destinacija u Evropi. Avio karte za letove iz Podgorice za Ljubljanu možete da kupite po ceni već od 126 EUR, za Beč od 182 EUR, za Rim od 186 EUR, za Lion od 189 EUR, za Cirih od 190 EUR, a za Frankfurt od 198 EUR. Snižene su i cene avio karata za letove iz Tivta i Podgorice za Pariz koje možete da kupite već od 212 EUR, za Moskvu od 221 EUR, dok avio karte za letove Tivat – Sankt Peterburg možete da kupite po ceni već od 234 EUR. Period kupovine nije ograničen, a promotivna akcija se odnosi na putovanja do 28. oktobra 2017. godine. Sve cene su navedene sa već uračunatim svim dodatnim troškovima i odnose se na povratne avio karte. Cene važe i za putovanja započeta u inostranstvu. Broj mesta po navedenim cenama je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukol..

Austrian Airlines – Promotivna akcija za 4 destinacije

Avio karte već od 360 EUR Tokom nove promotivne akcije avio kompanija Austrian Airlines možete da kupite povoljne avio karte za letove do Njujorka, Čikaga, Tel Aviva i Bangkoka. Sve do 17. aprila možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Tel Aviv po ceni od 360 EUR, za Njujork od 439 EUR, za Čikago od 513 EUR, a za Bangkok od 610 EUR. Cene se važe za povratne avio karte i navedene su sa već uračunatim svim dodatnim troškovima. Promotivna akcija se odnosi na sva putovanja za Tel Aviv i Bangkok do 26. juna 2018. godine, dok je taj period u slučaju Njujorka i Čikaga kraći i važi od 16. juna 2017. do 26. juna 2018. godine. Broj mesta po navedenim cenama je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Transavia danas pokreće liniju Beograd – Amsterdam

Low cost letovi iz Beograda za Amsterdam Holandska low cost avio kompanija Transavia današnjim letom pokreće novu liniju iz Beograda za Amsterdam. Letove na liniji Beograd – Amsterdam, avio kompanija Transavia planira da obavlja tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom. Polasci iz Beograda su planirani u 15:00h utorkom, u 15:10h četvrtkom i u 14:50h nedeljom, dok su polasci iz Amsterdama očekivani u 11:50h utorkom, 12:00h četvrtkom i 11:40h nedeljom. Low cost avio kompanija Transavia obavljaće sve letove avionom Boeing B737-800 sa ukupno 183 putnička mesta. Povratne avio karte za letove Beograd – Amsterdam možete da kupite po ceni već od 78 EUR, a u ovaj iznos su već uračunati svi dodatni troškovi. Avio kompanija Transavia trenutno leti ka 88 destinacija, u 28 država u Evropi, Aziji i Africi. Osim letova iz Amsterdama za Beograd, holandska low cost avio kompanija danas planira da uspostavi i liniju Ljubljana – Amsterdam čime će leteti do ukupno četiri grada regiona. Letov..

Wizz Air – Od danas direktno iz Podgorice za Budimpeštu

Direktna veza do glavnog grada Mađarske kao i veza za preko 60 destinacija iz Wizz...

HOROSKOP

Block title

Dijaspora

Magazin

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.